На фронті загинув телеоператор "1+1" Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти
На фронті загинув телеоператор "1+1" Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти

На фронті загинув телеоператор "1+1" Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти

До Сил оборони він долучився на початку повномасштабного вторгнення. У Ігоря Захарова залишилися дружина і донька.

На війні оператор Ігор Захаров із Києва, котрий працював на телеканалах "Україна" та "1+1". Він служив у Національній гвардії на початку повномасштабного вторгнення ЗС РФ. Останній рік вважався зниклим безвісти. Про це повідомляє Інститут масової інформації.

Відомо, що було знайдено останки воїна і експертиза підтвердила, що це – саме він.

Оператор Ігор Захаров
Фото: Соцмережi

Про втрату Інституту масової інформації повідомила кореспондентка Наталя Малярчук. Колеги лишили коментарі із співчутливими словами.

"Це – людина-посмішка. Я за п'ять років робити з ним ніколи не бачила його в пригніченому стані. У нього були проблеми, як у всіх людей, але він дуже по-філософськи ставився до життя. Поряд із ним не було безвихідних ситуацій", – розповіла Наталія Малярчук, яка працювала з ним на телеканалі "Україна".

Вона додала, що у Ігоря Захарова залишилися дружина і донька. Попрощались із захисником у четвер, 19 вересня.

"Колись публікувала пост із сумом, бо Ігор Захаров переходив на інший канал. А сьогодні згадувала багато світлих історій біля труни Героя… Дуже боляче втрачати таких людей, як Ігор. Він був чудовим оператором, дуже добрим та позитивним. Скільки спільних відряджень, зйомок, кумедних історій… Дякую тобі, Захаров, за захист! Світла пам’ять! Смерть ворогам!" – написала у Facebook кореспондентка Ірина Камінська.

Також у боях із російськими окупантами загинув колишній кореспондент Фокусу та репортер медіа Новини LIVE Богдан Затула.

Джерело матеріала
loader