Стара школа: у Києві засвітився останній класичний спорткар BMW
Стара школа: у Києві засвітився останній класичний спорткар BMW

Стара школа: у Києві засвітився останній класичний спорткар BMW

Новий BMW M2 — останній неелектрифікований спорткар німецької марки. Купе з 460-сильною турбошісткою здатне розігнатися до сотні за 4,1 с і розвивати 285 км/год.

У Києві сфотографували новий BMW M2 другого покоління. Поки в Україні лише кілька таких купе. Світлини авто з’явилися на сторінці t.o.p.c.a.r.s._ua в Instagram.

Спорткар оснащений 460-сильною турбошісткою
Фото: Topcars UA

Купе BMW M2 G87 вирізняється агресивним дизайном із розширеними крилами і масивними бамперами. Спорткар отримав обвіс, випуклий капот, задній спойлер, чотири вихлопні труби, а також 19-дюймові передні та 20-дюймові задні диски. У салоні авто з’явилися спортивні кермо та крісла, а в цифровій панелі приладів змінено графіку.

Важливо На знаменитому автодромі Нюрбургринг засвітився рідкісний спорткар BMW з України (фото)

Новий BMW M2 – останній чисто бензиновий спорткар марки із заднім приводом та без будь-якої електрифікації. Він оснащений 3,0-літровою турбошісткою на 460 к. с. і 550 Н∙м. Можна обрати 6-ступінчасту механічну або 8-ступінчасту автоматичну КПП.

Авто здатне розігнатися до 100 км/год за 4,1 с
Фото: Topcars UA

Спорткар BMW M2 G87 здатен розігнатися до 100 км/год за 4,1 с, а його максимальна швидкість може бути обмежена на 250 або 285 км/год. Його ходова переналаштована, також встановлені спортивний диференціал та адаптивні амортизатори.

Між іншим, нещодавно в Україні з'явився новий BMW M5 2024 і він уже є плагін-гібридом.

Також Фокус розповідав, що в Києві бачили новий заряджений кросовер Mercedes.

Теги за темою
авто
Джерело матеріала
loader
loader