Я не радів би у разі перемоги Гарріс, вона не посилить підтримку України, - Дмитро Співак
Я не радів би у разі перемоги Гарріс, вона не посилить підтримку України, - Дмитро Співак

Я не радів би у разі перемоги Гарріс, вона не посилить підтримку України, - Дмитро Співак

Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає експерт, із другим замахом на Трампа розкручується погана історія, адже стрілка пов'язують із Україною, що він тут був, що нам допомагав, когось вербував. Тож, констатує він, незрозуміло, як далі розгортатиметься ця історія, чим вона закінчиться, але хтось дуже підливає масла у вогонь і знову стикає лобами Україну та Трампа.

«Ми дуже часто такі шпильки відпускали на адресу Дональда Трампа, тому, наскільки я знаю зі своїх джерел, журналістсько-експертної спільноти, яка бере участь у політичній діяльності США, поки що немає теплої комунікації між Офісом Президента України та близьким оточенням Трампа. Поки що не вдалося нам вибудувати цю комунікацію, поки що нам не вдалося зламати ось цей негативний тренд спогадів Дональда Трампа не дуже хороших про нас», - розповідає Дмитро Співак.

Та й взагалі, зазначає він, Трамп – своєрідна людина, її ніхто у світі особливо не розуміє, тому її бояться. Як пояснює експерт, сучасна еліта, демократи, глобалісти, транснаціонали вже прописали майбутній поділ світу, і вони розуміють, що Трамп може все це зламати, тому намагаються протидіяти йому.

«Але я не радів би у разі перемоги Гарріс, вона не посилить підтримку України. Тому що, прийшовши до влади, вона зіткнеться з величезним тягарем проблем для США, насамперед Китай, глобальний Південь, БРІКС, Близький Схід. І Україна – це таке десь там… А ще Африка, ще Латинська Америка. І будь-який розсудливий американський експерт вам легко відповість на запитання – якщо стане на терези Близький Схід та Європа, кого першого кине Вашингтон? Тобто для нас питання складне ніби, для американців дуже просте», – пояснює Дмитро Співак.

Також Politeka писала про те, що Мусієнко розповів, як ЗСУ зупинили росіян на Курщині.



Теги за темою
вибори в США
Джерело матеріала
loader
loader