Канадський фуд-блогер змішав борщ із раменом: український шеф серйозно розкритикував цей експеримент
Канадський фуд-блогер змішав борщ із раменом: український шеф серйозно розкритикував цей експеримент

Канадський фуд-блогер змішав борщ із раменом: український шеф серйозно розкритикував цей експеримент

Канадський фуд-блогер Філіп Лещук висадив у повітря соцмережі своїм незвичайним кулінарним експериментом – борщ-раменом. Він виклав фото цієї страви у себе в соцмережах, і піст відразу став вірусним. Незабаром до обговорення приєдналися не лише користувачі, а й навіть український шеф-кухар.

15 вересня Лещук поділився своєю версією борщу-рамена у Facebook. У пості він описав рецепт:

  • борщовий бульйон,
  • локшина рамен,
  • подвійний копчений бекон,
  • капуста подрібнена,
  • смажені гриби,
  • мариноване бурякове яйце та дегідратований хрін з кропом як прикраса.

Такий незвичайний мікс викликав багато реакцій – від захоплення, особливо серед іноземців, до обурення: мовляв, це вже й не борщ.

Коментар до посту / фото: скриншот Х
Коментар до посту / фото: скриншот Х

Коментар до посту / фото: скриншот Х
Коментар до посту / фото: скриншот Х

Український шеф-кухар Євген Михайленко теж не залишився осторонь. На своїй сторінці в Х він розкритикував ідею з наукового погляду: за його словами, буряк втрачає колір при температурі вище 80°C, а рамен зазвичай подається з бульйоном майже на межі кипіння – близько 95°C. Це означає, що буряки та рамени в одній тарілці просто не можуть нормально співіснувати.

Пост Євгена Михайленко / фото: скриншот Х
Пост Євгена Михайленко / фото: скриншот Х

Михайленко зазначив, що локшина у томатному бульйоні має право на існування, але це все одно не зробить із страви борщ.

Раніше ми писали, стилісти оголосили осінь без підборів: дербі, леопардові чоботи та байкерські черевики у тренді

Крім того, Знай.ua повідомляв, діти масово бігають на "чотирьох" у масках тварин: батькам пояснили, чи небезпечна квадробіка

Джерело матеріала
loader
loader