Вокаліст гурту Twisted Sister Ді Снайдер зізнався, що має українське коріння
Вокаліст гурту Twisted Sister Ді Снайдер зізнався, що має українське коріння

Вокаліст гурту Twisted Sister Ді Снайдер зізнався, що має українське коріння

Вокаліст американського глем-металу гурту "Twisted Sister" Ді Снайдер розповів про своє українське коріння. За словами музиканта, його рідний дідусь народився та виріс в Україні. Відео із зверненням зірки опубліковано у Телеграм-каналі United24.

- Мій дідусь, Михайло Полотник, народився та виріс в Україні під російським царизмом. Я не люблю Росію, але я відчуваю сильну любов до України. Мій дідусь жив там, у пригнобленій країні. Вони здобули свободу, а тепер росіяни знову намагаються її забрати. Ні, ми цього не допустимо. Ми цього не потерпимо, – заявив американець.

Снайдер закликав світ не забувати про війну, з якою зіткнулися українці. Артист зазначив, що український народ веде боротьбу за свободу і свої життя, а світ має йому в цьому допомогти. Музикант закликав світове суспільство пожертвувати внески на отримання України через United24.

- Ці люди виборюють свою свободу, вони виборюють свої життя. Ми, весь світ разом, маємо підтримати їх. Не забувайте, що війна триває. Це не лише боротьба за Україну, це боротьба за свободу для всіх, – наголосив він.

  • 7 вересня аргентинський пілот команди Формули-1, 21-річний Вільямс Франко Колапінто, має коріння з України.
  • 14 вересня американський актор Майкл Дуглас висловився про свій візит до України під час повномасштабного вторгнення та спростував наявність українського коріння.
Теги за темою
Шоу-бізнес Зірки
Джерело матеріала
loader
loader