Анджеліна Джолі з 16-річною дочкою зробила парні татуювання
Анджеліна Джолі з 16-річною дочкою зробила парні татуювання

Анджеліна Джолі з 16-річною дочкою зробила парні татуювання

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі та її молодша дочка, 16-річна Вів'єн зробили парне татуювання. Артистка та її спадкоємиця набили на тілі Stay Gold ("Залишайся золотою") під час роботи над бродвейським мюзиклом "Аутсайдери". Ця фраза - відсилка на назву однієї з оригінальних пісень, яка звучить у виставі. Про це Джолі розповіла в інтерв'ю CR Fashion Book.

- Я зробила татуювання Stay Gold разом із моєю дочкою Вів під час роботи над мюзиклом "Аутсайдери". Вона так багато означає для нас окремо та разом, - зазначила актриса.

Це не єдине парне татуювання Джолі зі спадкоємцями. Акторка та її діти також мають ще один особливий спільний малюнок на тілі.

- У мене є спільний з деякими з моїх дітей птах, який є для нас особистим, - уточнила вона.

Дочка Джолі працювала разом із нею над бродвейським мюзиклом на позиції асистента. Акторка також часто залучала інших своїх дітей до різних проєктів. Наприклад, у 2022 році її сини працювали на знімальному майданчику фільму "Без крові" у відділі допомоги режисеру.

Стосунки Анджеліни Джолі та Бреда Пітта тривали 14 років. Вони були одружені з 2014 по 2019 роки. У експодружжя троє прийомних та троє біологічних дітей. У 2022 році Анджеліна звинуватила Бреда в домашньому насильстві щодо неї та спадкоємців, що й призвело до їхнього розлучення. За останній рік троє із шести дітей експодружжя відмовилися від прізвища батька.

Джерело матеріала
loader
loader