На Київщині чоловік поранив з автомата у двох людей у магазині
На Київщині чоловік поранив з автомата у двох людей у магазині

На Київщині чоловік поранив з автомата у двох людей у магазині

В Обухівському районі чоловік розпочав стрілянину з автомата в магазині, поранивши двох людей, його затримали. Про це в неділю повідомила поліція Київської області.

- 22 вересня близько другої години дня до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік зайшов у магазин на Обухівщині і розпочав хаотичну стрілянину, поранив продавчиню і власника закладу, та втік, — розповіли в пресслужбі.

Поліцейські прибули на місце та викликали медичну допомогу. Пораненим надали допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

Особу зловмисника встановили та затримали. Ним виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель.  Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліція вказала, що процесуальне керівництво здійснює Київська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону, що свідчить про причетність затриманого до військової служби. За даними телеграм-каналу Инсайдер UA, чоловік - “СЗЧшник”, тобто самовільне залишив військову частину.

  • 2 серпня у Білій Церкві Київської області чоловік під час сварки з дружиною підірвав гранату, жінка померла.
  • 25 липня на Харківщині у підрозділі ЗСУ сталася стрілянина – троє військових загинули, четверо – поранено.
Теги за темою
Київська область стрільба
Джерело матеріала
loader
loader