Вимагала 40 тисяч доларів: заступницю прокурора Запорізької області впіймали на хабарі
Вимагала 40 тисяч доларів: заступницю прокурора Запорізької області впіймали на хабарі

Вимагала 40 тисяч доларів: заступницю прокурора Запорізької області впіймали на хабарі

Як повідомили в НАБУ, посадовиця обіцяла скасувати арешт майна та зробити так, щоб особу не притягнули до кримінальної відповідальності.

Національне антикорупційне бюро України спільно зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою упіймали заступницю прокурора Запорізької області на одержанні хабаря у розмірі 40 тисяч доларів. Про це повідомила пресслужба НАБУ.

"Посадовиця висловила прохання надати 40 тис. дол. США за зміну підслідності у кримінальному провадженні, забезпечення скасування арешту майна та непритягнення особи до кримінальної відповідальності", — йдеться у повідомленні.

В НАБУ уточнили, що чиновницю викрили під час одержання усієї суми хабаря.

Наразі вирішується питання про затримання та повідомлення їй про підозру.

В Офісі генерального прокурора вже встигли прокоментувати викриття співробітниці. Там зазначили, що забезпечують повне сприяння НАБУ та САП у викритті корупційних правопорушень в органах прокуратури.

"Ми наполегливо реалізуємо курс на очищення системи від корупції та запобігання таким випадкам", — заявив генеральний прокурор України Андрій Костін.

Водночас "Українська правда" зазначила, що у керівника Запорізької обласної прокуратури Сергія Спільника є лише одна заступниця-жінка. Це – Наталя Максименко.

Наталія Максименко
Фото: Соцмережi

Нагадаємо, 23 вересня розслідувачі "Слідство. Інфо" розповіли про майно міністра агрополітики та квартиру його тещі за 17 мільйонів.

У цей же день журналісти Bihus.info розповіли про народних депутатів, які під час війни стали власниками дороговартісних автомобілів.

Теги за темою
Корупція Прокуратура НАБУ хабар САП
Джерело матеріала
loader
loader