Мати Честера Беннінгтона "рознесла" нову вокалістку Linkin Park: "Якщо ти вирішиш піти..."
Мати Честера Беннінгтона "рознесла" нову вокалістку Linkin Park: "Якщо ти вирішиш піти..."

Мати Честера Беннінгтона "рознесла" нову вокалістку Linkin Park: "Якщо ти вирішиш піти..."

Група Linkin Park оголосила про своє повернення на сцену та світове турне з новою солісткою – Емілі Армстронг. Проте не всі шанувальники радіють такій новині. Багато блогерів і фанатів вважають, що це несправедливо по відношенню до покійного фронтмена групи Честера Беннінгтона.

Linkin Park з Емілі Армстронг / фото: скриншот Х

Мати Честера Сюзан Юбенкс також не підтримує зміну солістки, повідомляє Rolling Stone. Вона назвала це зрадою і додала, що Майк Шинода, співзасновник гурту, давно хотів, щоб на сцені виступала дівчина.

"Вони відчайдушно намагаються стерти минуле. Армстронг співає пісні мого сина, це шок. Майк сказав йому на репетиції: "Якщо ти вирішиш піти, ми замінимо тебе дівчиною. Честер же був приголомшений і скривджений. І факт у тому, що зараз вони це зробили. Звичайно, все це відразу спадає мені на думку. Я не думала, що вони, мабуть, це зроблять", – сказала Сюзан.

Честер Беннінгтон (Linkin Park)

Сюзан вважала б за краще, щоб основним солістом залишився Шинода, оскільки Честер навчав його співати. Вона зізналася, що вокал Емілі їй не близький, і була здивована, що її не попередили про таке важливе рішення.

"Вони намагаються зробити саме те, що зробив Честер, але це не виходить."

Раніше нам стало відомо про те, що Лана Дель Рей закохалася в гуру боліт: співачку запідозрили в романі з покровителем алігаторів з 2 дітьми

Вам буде цікаво дізнатися, "It's My Life...": легенда року Джон Бон Джові врятував жінку від самогубства, і це потрапило на камеру

Читайте також, Юрій Ткач готує свій перший хіт, Білик погодилася допомогти: "Блюз а**енних думок"

Джерело матеріала
loader
loader