Сміттярі приголомшили цінними знахідками на звалищах
Сміттярі приголомшили цінними знахідками на звалищах

Сміттярі приголомшили цінними знахідками на звалищах

Нерідко вони знаходять коштовні речі.

Група сміттярів поділилася дивними та чудовими речами, які вони знайшли під час роботи.

Вони зазначили на Reddit, що приказка "Що для одного сміття – то для іншого скарб", безумовно, є правдивою для них.

Так, на запитання "Що найцінніше ви знайшли у смітнику?", один із чоловіків поділився: "Я знайшов піч, яка працювала, і жінки викидали нові сумочки вартістю від 130 до 260 доларів. Окуляри Gucci, Prada, Armani просто тому, що на них були крихітні подряпини".

А один користувач, який працює охоронцем на міському звалищі, стверджує, що натрапив на декілька речей, які могли б принести великі гроші, якщо їх продати. Він сказав: "У мене був час, щоб дослідити, і ніхто не наглядав. Я знайшов багато корисних речей, які люди просто викинули, бо не хотіли виставляти їх в Інтернеті, щоб їх хтось забрав. Мої найкращі знахідки – це тисячі і тисячі покрівельних цвяхів, цвяхів для огорожі та бензопила Poulin 2000 (вінтажна і справді хороша). Я знайшов свердлильний прес від компанії, яка припинила свою діяльність 1953 року, і набір для внутрішнього дворика, який був в ідеальному стані. Одна з моїх улюблених знахідок – це знак "Обережно, не торкатися: 138 000 вольт" з електростанції".

Ще один юзер поділився: "Коли я був маленьким, мій тато працював у центрі перероблення сміття, і більшість іграшок, які я отримував, були вилучені звідти. Я ніколи не забуду свого однорукого Базза Лайта". Інший додав: "Мій тато знайшов дві Playstation 2, телевізор, класичні фільми на VHS, коли працював у своїй старій сміттєвій компанії. Список нескінченний".

Останній сміттяр сказав: "Не захищений паролем ноутбук, на якому, мабуть, 10 років інформації. Крім того, ламповий підсилювач 1960-х років та аудіосистема".

Джерело матеріала
loader
loader