Світлана Білоножко здивувала сумою, яку отримує за звання заслуженої артистки: "Соромно говорити"
Світлана Білоножко здивувала сумою, яку отримує за звання заслуженої артистки: "Соромно говорити"

Світлана Білоножко здивувала сумою, яку отримує за звання заслуженої артистки: "Соромно говорити"

Також виконавиця відповіла, чи варто зараз давати звання заслужених та народних артистів України.

Співачка Світлана Білоножко розкрила, яку надбавку до пенсії отримує за звання заслуженої артистки України.

Почесне звання виконавиця отримала ще далекого 1995 року. В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка чесно зізнається, що воно їй таки гріє душу. Також співачка переконана, що позбавляти такого звання не треба, за винятком зрадників. Хоч Світлана Білоножко визнає, що це відгомін радянщини, однак нехай в артистів почесні звання лишаються, тим часом сучасним призначати вже не варто.

"Мені гріє душу звання заслуженої артистки України. Я вважаю, це наші маленькі "Оскари" в житті. Мені не подобається, коли зараз говорять: "Треба оце позабирати". Ні, це неправильно. Зараз воно пахне радянщиною. Думаю, вже треба закінчувати, а ті, які отримали, то ми з ними й залишимося. А нові артисти нехай здобувають своє ім'я, це дорожче", - ділиться співачка.

До речі, за звання заслуженої артистки України Світлана Білоножко отримує надбавку до пенсії. Щоправда, як зізнається виконавиця, це зовсім невеличка сума, про яку їй навіть соромно й говорити. Більше звання заслуженої артистки співачці нічого не дає.

"Звання нічого не дає. Надбавка до пенсії, здається, якісь копійки. Я навіть не знаю, скільки. Це навіть соромно про це говорити, про це все. Жодних преференцій немає. Комунальні я плачу за повною ціною, за все плачу, все купую, нічого дарма мені не дається", - додала знаменитість.

  • Аліна Гросу вперше повністю показала свого чоловіка – відомого російського актора
  • У Мережу "злили" фото квартири Олега Винника в Німеччині та здивували, де вона розташована
  • Відомий співак назвав Тіну Кароль "стервом" і зізнався, про що через неї шкодує
Джерело матеріала
loader
loader