Вера Вонг показала архівні кадри своїх доньок
Вера Вонг показала архівні кадри своїх доньок

Вера Вонг показала архівні кадри своїх доньок

Сесілію та Жозефіну знаменитість свого часу вдочерила. Вона подякувала спадкоємицям за любов, яку ті принесли в її життя.

75-річна американська дизайнерка Вера Вонг показала архівні фото своїх доньок. Кадри модельєрка опублікувала в Instagram.

Вонг звернулася до спадкоємиць, Сесілії та Жозефіни, на честь Дня доньки.

"Моїм коханим донечкам Сесілії та Жозефіні… Дякую за те, що принесли стільки любові в моє життя…" — написала Вера Вонг.

На фото знаменитість позувала зі своїми доньками, коли вони постали в однакових сукнях. Також Вера показала кілька кадрів, на яких Сесілія та Жозефіна позували удвох.

Вера Вонг з доньками

"Ви все ще виглядаєте так само, як на першому фото з двома доньками. І мені це подобається", "Прекрасні фотографії, і я знаю, як швидко плине час, і ми навіть не усвідомимо, що бачимо фото і повертаємося до того, що, здається, було вчора!", "Такі ж красиві, як і мама", — пишуть у коментарях фоловери Вонг.

Зазначимо, що 34-річна Сесілія і 31-річна Жозефіна — прийомні доньки Вери Вонг та американського інвестора і забудовника Артура Беккера. Подружжя розлучилося у 2012 році.

У вбраннях від Вери Вонг виходили заміж зірки, за особистим життям яких стежать мільйони: Іванка Трамп, Вікторія Бекхем, Кім Кардаш'ян, Аріана Гранде, Авріл Лавін, Джессіка Сімпсон, Мерайя Кері та інші.

Нагадаємо, 75-річна Вера Вонг приміряла мініспідницю.

Також Фокус писав про зйомку Вери Вонг на пляжі.

Джерело матеріала
loader