Бабине літо триває: де в Україні буде найтепліше 27 вересня
Бабине літо триває: де в Україні буде найтепліше 27 вересня

Бабине літо триває: де в Україні буде найтепліше 27 вересня

Осінь в Україні продовжує радувати теплом та сонцем. 27 вересня погода обіцяє бути переважно ясною та комфортною на більшій частині країни. Небо буде прикрашене легкою мінливою хмарністю.

Про це йдеться у прогнозі погоди від Укргідрометцентру, пише "Хвиля".

Більшість регіонів – без опадів, лише мешканці західних областей – Закарпатської, Львівської, Волинської та Рівненської – можуть очікувати невеликий дощ у денний час.

Вітер буде переважно південним, помірною сили - 7-12 метрів за секунду. Однак у західних областях удень місцями можливі пориви до 15-20 метрів за секунду.

Погода в Україні восени
Погода в Україні восени

Температура повітря потішить своїм комфортом. Вночі термометри покажуть від 12 до 17 градусів, а у східних областях трохи прохолодніше - від 9 до 14 градусів. Вдень повітря прогріється до приємних 23-28 градусів. На крайньому заході країни буде трохи свіжішим - від 20 до 25 градусів.

У Карпатах нічна температура становитиме 9-14 градусів, а денна – 15-20 градусів, що ідеально підходить для гірських прогулянок та насолоди красою осінньої природи.

Бабине літо триває: де в Україні буде найтепліше 27 вересня - Фото 2

У столичному регіоні – Києві та Київській області – очікується особливо приємна погода. 27 вересня очікується мінлива хмарність та відсутність опадів. Вночі у Києві буде тепло - від 15 до 17 градусів, а вдень повітря прогріється до комфортних 25-27 градусів.

Бабине літо триває: де в Україні буде найтепліше 27 вересня - Фото 3

Раніше синоптик сказала, коли в Україні справді розпочнеться осінь.

Теги за темою
прогноз погоди Укргідрометцентр
Джерело матеріала
loader
loader