Лана Дель Рей вийшла заміж
Лана Дель Рей вийшла заміж

Лана Дель Рей вийшла заміж

Церемонія одруження відбулася в Луїзіані, звідки родом наречений. До вівтаря співачку вів її батько Роберт Грант.

39-річна американська співачка і авторка пісень Лана Дель Рей вийшла заміж за гіда по алігаторах Джеремі Дюфрена. Це сталося всього через місяць після того, як пара вперше з'явилася разом на публіці. Ексклюзивні фото з весілля опублікував таблоїд Daily Mail.

Закохані обмінялися клятвами вірності в Де-Аллеманді, Луїзіана, де Джеремі проводить для туристів свої екскурсії. До вівтаря, розташованого біля води, співачку вів її батько Роберт Грант. Там же були присутні сестра Лани, Керолайн і брат Чарлі.

Весільна сукня артистки до підлоги мала елегантний воланистий виріз, пишну спідницю і скромний шлейф, що тягнувся гравійним проходом. Дюфрен одягнув чорний костюм, білу сорочку і коричневі шкіряні туфлі.

Весілля і прийом пройшли вздовж громадської гавані з незліченними столами, встановленими під величезними білими тентами на траві. Для Лани цей шлюб став першим, для її чоловіка — другим.

Буквально за кілька днів до весілля, 23 вересня, закохані отримали дозвіл на шлюб.

Співачка вперше зустрілася з гідом 2019 року, коли після виступу на фестивалі Buku Music + Art Project у Луїзіані вирішила замовити екскурсію на надувних човнах. Але стосунки між ними зав'язалися через кілька років, у травні 2024 року, коли Лана знову приїхала в цей район у травні, щоб виступити на фестивалі Hangout Fest. Дюфрен запросив зірку на побачення.

Її стосунки з Джеремі спочатку турбували друзів, які були впевнені, що розкопають щось підозріле про розлученого батька трьох дітей. Але незабаром вони зрозуміли, що він добре з нею поводиться і дає їй те, що їй "потрібно" від партнера.

"Її друзі та команда трохи покопалися в ньому, побоюючись, що він може її використовувати, але його бізнес прибутковий, і він не потребує грошей Лани і не хоче їх. Вони бачать, що він ставиться до неї правильно, і він дуже, дуже невибагливий. Він дає їй те, що вона шукає в чоловікові, і він романтичний", — розповів інсайдер.

25 серпня цього року Лана та її коханий були помічені на її концерті в Лідсі.

Лана Дель Рейї та Джеремі Дюфре в Лідсі

"Вона взяла його з собою на свою останню серію концертів у Великій Британії, що було великим кроком. Він хороший хлопець, і вона шалено захоплена ним. Він хороший батько, і ніхто з тих, хто його знає, не може сказати про нього нічого поганого", — говорили друзі артистки.

На початку вересня вони разом відвідали весілля Карен Елсон, подруги співачки, де також були присутні Тейлор Свіфт і Тревіс Келсі.

Поки що Лана Дель Рей та її представники ніяк не коментують весілля.

Раніше Фокус писав, що співачка приховувала свою особистість від бойфренда.

Теги за темою
весілля
Джерело матеріала
loader