Росіяни рівняють із землею КАБами ще один регіон України: за вересень "прилетіло" 110 авіабомб
Росіяни рівняють із землею КАБами ще один регіон України: за вересень "прилетіло" 110 авіабомб

Росіяни рівняють із землею КАБами ще один регіон України: за вересень "прилетіло" 110 авіабомб

Окупанти нещадно обстрілюють Херсонщину.

Росіяни сьогодні зранку атакували ХерсонщинуКАБами: серед поранених двоє дітей - 4-річній дитині з контузією допомогу надали на місці, 15-річний підліток поїхав до лікарні. До медзакладу також направили двох поранених жінок. Ці авіабомби пустили по селищі Інгулець, близько 5 ранку, всі постраждалі в цей момент були вдома.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Наталії Нагорної. 

Наталія Нагорна каже, що зараз у Херсоні практично немає людей на вулицях через постійні атаки РФ. Ворожі БПЛА долітають навіть до центру Херсона. 

Напередодні росіяни атакували Херсонський будинок культури та творчості. Навколо будівлі розкидані протипіхотні міни пелюстки, сюди ж долітають FPV-дрони. Бомба прилетіла туди, де колись висіли агітаційні прапори "Партії регіонів". 

Херсон мав кілька місяців передишки - після того, як українські Сили оборони збили два ворожі літаки, які скидали бомби на місто, ворог сконцентрувався на селах. Зараз росіяни знову тероризують херсонців з неба і б'ють далекобійними авіабомбами.

На Херсонщину лише від вересня росіяни скинули 110 авіабомб. Сьогодні зранку 9 КАБів прилетіло по селах Федорівка, Інгулець і місті Херсон. Уже відомо про 4 поранених, це двоє дітей і дві жінки.

"110 авіабомб тільки з вересня зараз скинули і скидають більш на села", - каже голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін

Від початку вересня на Херсонщині отримали поранення 211 людей, 19 загинули. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН НОВИНИ за 27 вересня 2024 | Новини України СЬОГОДНІ НАЖИВО

  • Навчання військових на дроні "Лелека": розробник зробив важливу заяву про співпрацю з Міноборони
  • Ракетний удар по будівлі поліції у Кривому Розі: подробиці російського обстрілу
  • Росіяни вдарили "Шахедом" по житловому будинку в Ізмаїлі: подробиці моторошної атаки
Джерело матеріала
loader