У Deadlock можна буде перетворювати читерів на жаб і полювати на них
У Deadlock можна буде перетворювати читерів на жаб і полювати на них

У Deadlock можна буде перетворювати читерів на жаб і полювати на них

Розробники гри Deadlock впровадили нову систему боротьби з читерами, яка дає змогу перетворювати їх на жаб під час матчу.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! У Deadlock можна буде перетворювати читерів на жаб і полювати на них - Фото 1

Від моменту випуску Deadlock не мала ефективної системи античиту, попри використання VACУ Deadlock можна буде перетворювати читерів на жаб і полювати на них - Фото 2У Deadlock можна буде перетворювати читерів на жаб і полювати на них - Фото 3VAC (Valve Anti-Cheat) — це система античиту, розроблена компанією Valve Corporation для боротьби з шахрайством у відеоіграх. Вона використовується в багатьох іграх Valve, таких як Counter-Strike, Team Fortress 2 та інших. в інших іграх Valve. Це призвело до напливу читерів у нову MOBA-гру з елементами шутера.

Оновлення від 12 вересня додало систему скарг, але вона не передбачала варіантів для повідомлення про читерство, зосереджуючись лише на токсичних гравцях.

Після кількох місяців раннього доступу Deadlock отримує повноцінну систему античиту. Гравці зможуть обирати, як саме покарати читерів. Згідно з нотатками до патчу від 26 вересня, коли система виявляє читера під час гри, суперники матимуть два варіанти дій.

Команди зможуть негайно заблокувати читера, що призведе до завершення гри. Альтернативно, вони зможуть перетворити його на жабу до кінця матчу.

Guys do you ever get this weird glitch in deadlock pic.twitter.com/KxFqBJBg39

— Poggu (@poggu__) September 26, 2024

Гравець-читер перетвориться на крихітну жабку, яка зможе лише стрибати, без можливості використовувати здібності чи завдавати шкоди. Противники зможуть атакувати та вбивати читера-жабу, тому не дивуйтеся, якщо побачите «полювання на жаб» до кінця гри.

Розробники запевняють, що покарання читера у вашій команді не вплине на ваш ігровий рейтинг. Незалежно від обраного варіанту покарання, гра не зарахується як поразка, а читера заблокують.

Нова система античиту стане доступною через кілька днів.

Джерело: Dexerto

Джерело матеріала
loader
loader