ЗС РФ влаштували масштабний терор Ізмаїла: є жертви та руйнування, — ОВА
ЗС РФ влаштували масштабний терор Ізмаїла: є жертви та руйнування, — ОВА

ЗС РФ влаштували масштабний терор Ізмаїла: є жертви та руйнування, — ОВА

Вночі російські військовослужбовці атакували місто в Одеській області ударними дронами-камікадзе. Несумісні із життям травми дістали троє цивільних.

Надранок 27 вересня російські окупанти влаштували масовану повітряну атаку на припортове місто Ізмаїл на Одещині. Внаслідок атаки пошкоджено багатоквартирні та приватні будинки, цивільні авто. Є загиблі та постраждалі місцеві жителі. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

За його інформацією, ЗС РФ атакували ударними дронами-камікадзе південь Одеської області. Повітряна атака тривала кілька годин.

"Сьогодні під ранок ворог вдався до масштабного терору Ізмаїлу. На жаль, внаслідок атаки загинуло три людини: дві жінки 1934 та 1955 років народження та 73-літній чоловік. Постраждало 11 людей, серед яких одна дитина. Пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, надвірні споруди, будівлі, автівки", — проінформував він.

Внаслідок атаки спалахнуло декілька пожеж. Вони оперативно були ліквідовані співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці фіксують наслідки терористичного акту росіян.

Нагадаємо, що 26 вересня ЗС РФ атакували Київ ударними дронами-камікадзе "Шахед". Повітряна тривога в столиці та області тривала кілька годин. Внаслідок падіння уламків у Печерському районі сталося загоряння житлової забудови та розгерметизація газової труби.

Теги за темою
постраждалі
Джерело матеріала
loader