Костюм для квадробера: ексклюзивна маска за 800 гривень і хвіст-пояс з маминої шуби
Костюм для квадробера: ексклюзивна маска за 800 гривень і хвіст-пояс з маминої шуби

Костюм для квадробера: ексклюзивна маска за 800 гривень і хвіст-пояс з маминої шуби

Інтернет-магазини та маркетплейси рясніють оголошеннями на кшталт «продам костюм квадробера недорого». Вибір масок, рукавичок, хвостів величезний! Про те, які аксесуари обирають українські квадробери, як знайти доступну альтернативу неякісній «китайщині» у маминій шафі і чому пластикові маски лише для новачків - читайте у матеріалі Коротко про.

На очі – лінзи, на обличчя - хутро

Подобається це чи ні, але нова для України субкультура швидко набирає популярність. Котиків, песиків, лисичок, тобто дітей у масках, які скачуть і бігають на чотирьох, лише більшає на вулиці. І мета у них єдина: виділитися з «сірої маси», шокуючи своїм зовнішнім виглядом. Тому кожен ретельно добирає аксесуари до свого «тваринного» образу.

Мастхев для квадробера – це маска якоїсь тваринки, лапки-рукавички, хвіст. Усе це добро легко купити в інтернеті.

Головне у костюмі квадробера – маска, лапки і хвостик. Скрін: olx.ua

Почнімо з масок. Думаєте, для квадробера і дешева пластикова підійде? Хіба що для новачка. А вже бувалі «кошенята», тобто підлітки, хочуть маску з хутром, реалістичну, яка дійсно нагадуватиме мордочку лисиці чи кота. Щоб надати очам зеленого чи блакитного кольору, додатково купують кольорові лінзи (це вже для лакшері квадроберів) або певну кольорову сітку, яку ліплять зсередини маски. Так, все буде у клітинку, але чого не зробиш задля іміджу.

Дівчатка-підлітки люблять обклеювати свої маски блискітками, підфарбовувати у яскраві кольори. Хлопці більш стримані.

- Можна навіть на обруч вушка приклеїти, - ділиться порадою з Коротко про 13-річна Іванка, юна квадроберка з Києва. – Оті пластикові маски, що продаються в інтернеті, хоч і всього по 200 гривень, але дуже натирають обличчя і потіють.

- А в хутряній масці хіба не спекотно? – запитуємо.

- Спекотно, але вона більш комфортна.

Дівчинка показує свою маску лисички. Пухнаста, хутряна, тримається на обличчі за допомогою резинки. Каже, купила її на ОЛХ за 450 грн. І це ще недорого. Є в продажу ексклюзивні хутряні маски ручної роботи, з вушками, за які продавці можуть запросити від 800 грн.

Відверто кажучи, надівати таку хутряну «шапку» на обличчя - таке собі задоволення. Хутро синтетичне, аж скрипить, електризується, подразнює шкіру. Після кількох хвилин у такій масці хочеться її зняти і більше ніколи не надягати.

Бувалі квадробери хочуть маску з хутром, реалістичну, яка дійсно нагадуватиме мордочку лисиці чи кота. Скрін: olx.ua

Гордість квадробера – метровий хвіст

Набагато дешевші за маски - лапки-рукавички, всього від 70 гривень. Можна придбати звичайні безпальчикові рукавиці для атлетів. Або заморочитися і відшукати дійсно такі, що схожі на котячі лапки-подушечки. Колір на будь-який смак: чорні для суворих вовкі, і біло-рожеві для милих кошенят. Вартість лапок-рукавичок стартує від 150 грн.

Завершує образ квадробера пухнастий і, обов’язково, розкішний хвіст. На цьому аксесуарі економити не можна. Зазвичай хвіст квадробера – це його гордість. Саме так Коротко про сказали у компанії хлопців і дівчат, тобто «вовків» і «лисиць» - квадроберів.

- Чим довший і пухнастіший хвіст – тим краще, - пояснюють підлітки.

Знову ж таки в інтернет-магазинах можна придбати будь-який хвостик: синтетичний, натуральний з лисиці, такий, що кріпиться на карабін чи спеціальний пояс, коротенькі до 30 см і довжелезні в один метр. Вартість стартує від 200 грн. Щоправда, дешеві варіанти розлазяться на очах. Тому можна зекономити і пошукати аксесуар у маминій шафі. Так, у квадроберський хвіст можна переробити старий хутряний комір від пальта чи пояс від шуби. Але краще за попередньої згоди мами.

Ось так дитяча забава потроху стає ще одним пунктом для витрат кишенькових грошей підлітків. Маска, рукавички і хвіст обійдуться від 470 грн. Щоправда, це зовсім економ-варіант. Більш дорогі аксесуари для квадробера потягнуть від 1500 грн.

Хвости лисиць для квадроберів. Скрін: olx.ua

Лайфгак батькам

Дитина канючить маску кота чи пухнастого хвоста, а мама й тато проти таких покупок? Є рішення. Нагадайте юному квадроберу, що з маскою чи без, квадробіка – це, перш за все, спортивний рух. Квадробери бігають на чотирьох, стрибають у довжину та висоту. І усе це – з власної волі, без усіляких додаткових умов, у тому числі хвостів, вух і т. д.

Інтернет-магазини та маркетплейси рясніють оголошеннями щодо продажу товарів для квадроберів. Скрін: olx.ua

Теги за темою
Діти Тварини
Джерело матеріала
loader
loader