Це головна причина, що скоро поїдете до автомеханіка: що вбиває двигун вашої машини
Це головна причина, що скоро поїдете до автомеханіка: що вбиває двигун вашої машини

Це головна причина, що скоро поїдете до автомеханіка: що вбиває двигун вашої машини

Термін використання автомобіля залежить не тільки від марки машини, її вартості чи надійності запчастин.

Термін служби автомобіля залежить також від того, як його експлуатують.

Водiй. Фото: скрін youtube

Досвідчений американський механік зі стажем понад 55 років, блогер Скотті Кілмер розповів, що часто проблеми з двигуном виникають через надмірну кількість моторного мастила у двигуні. Про це він розповів у пресі.

На його думку, саме це одна з головних причин чомусь ламається двигун. Така проблема загрожує власниками бензинових та дизельних двигунів.

Надлишок олії може шкодити й іншим частинам транспортного засобу. Як приклад, зайва кількість мастила може потрапити на свічки запалювання, через що прискориться їх знос і незабаром призведе до їх заміни.

Автомобіліст, фото Pexels

Крім цього, ще однією проблемою може стати і перегрів, окрім цього можуть заклинити поршні. Все це може призвести до того, що двигун може вийти з ладу. Надлишок масла у двигуні може збільшувати тиск у картері та пробити сальники колінного валу.

З усього вищесказаного можна зробити висновок, що навіть найменша деталь або зайва кількість мастила може вивести з ладу важливі частини автомобіля. Тому важливо дотримуватись найменших дрібниць, щоб уберегти свій автомобіль. Адже для того, щоб він "служив" якомога довше, необхідно правильно та якісно його експлуатувати.

Заміна мастила. Фото: Youtube

Раніше ми повідомляли, що півроку ходитимете пішки: водіїв масово позбавляють прав за технічну несправність – перевірте своє авто.

Джерело матеріала
loader