Як очистити крани від вапняного нальоту: жінка показала лайфхак із свічкою
Як очистити крани від вапняного нальоту: жінка показала лайфхак із свічкою

Як очистити крани від вапняного нальоту: жінка показала лайфхак із свічкою

Вапняний наліт на ваших кранах може стати справжньою проблемою - у Мережі поділились корисними порадами.

Ті, хто зіштовхуються із проблемами жорсткої води, знають, що вапняний наліт може викликати хаос та бруд на побутових приладах, душових блоках непривабливими плямами.

Наявність навіть тонкого шару вапняного нальоту може залишити неприємні сліди на таких предметах, як скло душової кабіни та сантехніка. Боротьба з цими стійкими плямами від води може не завдати особливих труднощів, якщо знати дієві методи чищення ванної кімнати. У виданні Mirror нагадали, що білий оцет є ефективним способом повернути блиск хромованим кранам, просто використовуючи тканину, щоб стерти плями.

У TikTok поділились чудовою порадою, як використати свічку, щоб позбутись плям від нальоту після води. Прибиральниця Беатріс, відома як Make Life Simpler на TikTok показала, що використання чайної свічки допоможе відбити воду з ваших кранів.

Как очистить чайник от накипи лимонной кислотой инфографика
Як очистити чайник від накипу / Інфографіка: Главред

На відео вона показала, як енергійно прикладає свічку прямо до крана, залишаючи восковий слід на хромованій поверхні. Далі сухою тканиною з мікроволокна потрібно зробити полірування приладу, акуратно видаляючи надлишки воску в процесі.

"Ось простий трюк, щоб ваші змішувачі сяяли! Просто натріть змішувач свічковим воском і відполіруйте його сухою тканиною з мікрофібри, щоб отримати гладке, водовідштовхувальне покриття. Ви також можете використовувати вощений папір для того ж ефекту! Обидва методи створюють бар’єр, який допомагає запобігти стійким плямам від жорсткої води, зберігаючи ваші змішувачі як нові!", - наголосила жінка.

Дивіться відео про те, як очистити крани від нальоту:

@makelifesimpler_ Here’s an easy trick to keep your faucets sparkling! ✨ Simply rub candle wax over the faucet and polish it with a dry microfiber cloth for a smooth, water-repellent finish. You can also use wax paper for the same effect! Both methods create a barrier that helps prevent those stubborn hard water stains, keeping your faucets looking brand new! #cleaningtiktok#cleaninghacks#home#homehacks♬ Bed Chem - Sabrina Carpenter

Більше цікавих новин:

Джерело матеріала
loader