"Можна відразу закопувати": зрадниця Лоліта показалася в труні
"Можна відразу закопувати": зрадниця Лоліта показалася в труні

"Можна відразу закопувати": зрадниця Лоліта показалася в труні

Зрадниця Лоліта провела експеримент.

Російська співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але живе і працює в країні-окупанті РФ, знялася в одному з шоу на пропагандистському росТБ. Під час зйомок запроданка погодилася розіграти свій похорон.

Як повідомили росЗМІ, Мілявська з'явилася у всьому чорному у вертикально встановленій труні зі складеними на грудях руками, поруч були букети червоних і білих квітів.

"Коли запропонували знятися, просто побігла... Це справжнє прожарювання! І саме в такому драматичному ключі вона стає смішнішою. І пам'ятайте, забобони - гріх!" - розповіла зрадниця.

Лоліта також порівняла себе з першою жінкою-космонавтом Валентиною Терешковою, адже вважає, що до неї ніхто з жінок на подібні експерименти не погоджувався.

"Страшно. Навіть думати страшно. Краще проект запустити і знову заміж!!!";

"Це смішно хіба?";

"Цю можна відразу закопувати", - написали шанувальники співачки в коментарях.

Лоліта показалася в труні
Лоліта показалася в труні / фото: скрін t.me/lolitamilyavskaya

Хто така Лоліта Мілявська?

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка і продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Лоліта Мілявська - останні новини по темі

Зазначимо, Максим Галкін під час гастролей в Ізраїлі з гумористичними концертами висміяв артистів, скасованих через скандальну "голу" вечірку Насті Івлєєвої. Не упустив Галкін можливості пожартувати і з Лоліти Мілявської після скасування її туру.

А також колектив Лоліти не отримував зарплату. Путіністка зізналася, що перестала переказувати їм гроші, оскільки інакше їй нема на що було б утримувати літню матір і єдину доньку.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader