"Один чоловічок уже був": у РФ висміяли заручини зрадниці Ані Лорак
"Один чоловічок уже був": у РФ висміяли заручини зрадниці Ані Лорак

"Один чоловічок уже був": у РФ висміяли заручини зрадниці Ані Лорак

Водонаєва не підтримує рішення запроданки Лорак.

Російський блогер Олена Водонаєва виступила проти того, щоб зрадниця України Ані Лорак виходила заміж за іспанського масажиста Ісаака Віджраку, який зробив їй пропозицію.

На своїй сторінці в Telegram Водонаєва висловила свою думку щодо дивного рішення співачки.

"Мене ніхто не питав, але я проти цього шлюбу. Не для іспанця наша діва цвіла. Один чоловічок із Туреччини вже був", - зазначила Олена.

Альона Водонаєва відреагувала на вибір Ані Лорак
Альона Водонаєва відреагувала на вибір Ані Лорак / фото: скрін t.me/Avodonaeva

Нагадаємо, роман пари почався вже після розлучення запроданки Лорак з українським бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Також відомо, що в Ісаака є двоє дітей від попередніх стосунків.

Хто така Ані Лорак?

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Ані Лорак - останні новини по темі

Зазначимо, раніше українська олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва розповіла про трагедію з кумою Ані Лорак. Багато років вони були близькими подругами, але тепер спортсменка розчарована продажністю Кароліни Куєк.

А також стало відомо, що Ані Лорак перервала траур за своїм батьком заради вечірки. Співачка без натяку на скорботу заявилася на День народження співака-путініста Філіпа Кіркорова.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader