Син Тімура та Інни Мірошниченків переніс другу операцію: "Виявилася не зовсім успішною"
Син Тімура та Інни Мірошниченків переніс другу операцію: "Виявилася не зовсім успішною"

Син Тімура та Інни Мірошниченків переніс другу операцію: "Виявилася не зовсім успішною"

Інна зізналася, що слова лікаря були страшними, але сім'я не злякалася, оскільки нічого не зрозуміла. Тоді навіть були відсутні інтернет та зв'язок, щоб прочитати інформацію, йдеться у дописі зіркового подружжя.

Інна Мірошниченко поділилася, що коли разом з чоловіком загуглила діагноз Марселя, то стало страшно. Тоді Тімур сказав, що хлопчик впорається, адже вже стільки всього пройшов. Ведучий зазначив, що у нього сильна жага до життя. Попри хворобу Марселя, чоловік та дружина таки всиновили його.

Сьогодні ми пройшли нашу другу операцію з Марселем. Вона виявилася не зовсім успішною.
Але з нами був кращий лікар в країні з цього напрямку. Тому впевнені, що вийшло якнайкраще,
– написала Інна Мірошниченко.

Дружина Тімура Мірошниченка наголосила, що вони з чоловіком хочуть надихнути інших людей, які бояться брати дитину з дитбудинку через її діагнози та ризики.

Тіло, яке не має тепла й обіймів, не здатне протистояти викликам. Але справжні дива стаються там, де ви дозволяєте любові взяти все у свої руки,
– зазначила матір чотирьох дітей.

Що відомо про діагноз Марселя

  • Марсель народився на 32-му тижні з вагою 1400 грами. Стан хлопчика був вкрай важким, адже він мав вроджену ваду – гастрошизис. У першу добу життя Марсель переніс важку операцію.
  • До чотирьох місяців хлопчик не міг самостійно дихати, у нього була інтенсивна терапія. Коли Марселя виписували, мав хворобу Гіршпрунга, гіпоксично-ішемічну енцефалопатію другої стадії, грижі, анемію та ураження мозку.
  • Коли Марселеві був 1 рік і 10 місяців, він ледве ходив та не говорив, вибірково реагував, коли до нього зверталися, не мав вказівного жесту чи звуків і не міг жувати.
Джерело матеріала
loader