Під обстріл до Запоріжжя потрапив вокзал та пасажирський потяг "Запоріжжя-Солотвине"
Під обстріл до Запоріжжя потрапив вокзал та пасажирський потяг "Запоріжжя-Солотвине"

Під обстріл до Запоріжжя потрапив вокзал та пасажирський потяг "Запоріжжя-Солотвине"

Під час масового обстрілу Запоріжжя вибухи пролунали на станції Запоріжжя-1. В результаті отримали пошкодження вокзал та пасажирський потяг, який мав курсувати у Солотвино Закарпатської області. Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

- Внаслідок обстрілу станції Запоріжжя-1 пошкоджено будівлю вокзалу та вікна у поїзді № 40 "Запоріжжя - Солотвино". Постраждалих серед пасажирів та залізничників, за попередніми даними, немає, - йдеться у повідомленні.

У компанії попередили пасажирів, що через обстріл довелося змінити графік та маршрути курсування поїздів. Так, поїзди №37 "Київ-Запоріжжя-1" та №85 "Львів-Запоріжжя-1" будуть прийняті на станцію "Запоріжжя-2". Аналогічно рейси №128 "Запоріжжя-1-Львів" будуть відправлені зі станції "Запоріжжя-2". Також в "Укрзалізниці" уточнили, що зі станції "Запоріжжя-1" у Запоріжжі-2 організовано трансферний рух автобусів, а у поїзді Запоріжжя - Солотвино замінюють пошкоджені поїзди, відправлення рейсу відбудеться до 11:00.

- Зі станції "Запоріжжя-1" до станції "Запоріжжя-2" довозимо трансферними автобусами, потяги чекатимуть пасажирів на посадку. У поїзді 40 "Запоріжжя-Солотвине" залізничники оперативно замінили пошкоджені вагони, відправка відбудеться протягом години, - зазначено у повідомленні.

  • 6 вересня російські війська знову атакували Запоріжжя. Поранення отримали чотири жінки, двоє чоловіків та 14-річний хлопчик.
  • 29 вересня війська Росії атакували Запоріжжя, городяни повідомляли про сильні вибухи. В результаті постраждали вже 13 людей.
Теги за темою
Укрзалізниця
Джерело матеріала
loader