Чоловік 18 років оплачував чужі рахунки за електрику: в який момент він зрозумів
Чоловік 18 років оплачував чужі рахунки за електрику: в який момент він зрозумів

Чоловік 18 років оплачував чужі рахунки за електрику: в який момент він зрозумів

Кен Вілсон з Каліфорнії почав помічати, що його рахунки за електрику стали надто високими. Щоб розібратися, він навіть купив прилад, що показує, скільки ват споживають його пристрої.

"Я намагаюся економити електроенергію і знижувати свої витрати, тому що це стає дуже дорогим", – каже він.

Коли Кен подивився на дані від енергетичної компанії Pacific Gas and Electric (PG&E) йому здалося, що щось не так. Він запідозрив, що має витік електроенергії або що лічильник несправний.

Платіжки за комуналку

Кен вирішив зателефонувати до PG&E, і після перевірки з'ясувалося, що його квартира підключена до неправильного лічильника. У результаті він 18 років платив за електрику сусідньої квартири. Кен живе у своїй квартирі з 2006 року, і вважав, що його рахунки мають бути нижчими, оскільки він живе один.

"Зараз я почуваюся безсилим, тому що не можу контролювати свій власний лічильник", – сказав Кен.

PG&E вибачилася за помилку та обіцяла розібратися, але виправити ситуацію зможуть лише наступного місяця. Кен сподівається, що його історія допоможе іншим бути уважнішими до своїх рахунків.

Раніше нам стало відомо про те, що чоловік ламає весілля за 500 євро: прикидається коханцем, ловить ляпаси і краде наречених.

Вам буде цікаво дізнатися, чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Читайте також, чоловік таємно від дружини завів дитину з її сестрою: "Моя мати на 100% підтримувала їхні стосунки"

Джерело матеріала
loader
loader