У фіналі "Міс Всесвіт Корея" вперше взяла участь 80-річна конкурсантка
У фіналі "Міс Всесвіт Корея" вперше взяла участь 80-річна конкурсантка

У фіналі "Міс Всесвіт Корея" вперше взяла участь 80-річна конкурсантка

80-річна Чхве Сун Хва Південної Кореї стала фіналісткою національного конкурсу "Міс Всесвіт". Вона змогла взяти участь у змаганні після того, як організатори скасували вимогу про допуск до конкурсу жінок віком від 18 до 28 років, вагітних жінок чи матерів, а також тих, хто перебуває або коли-небудь був у шлюбі. Про це пише CNN.

У фіналі конкурсу, який пройшов у понеділок, 30 вересня, Сун Хва не отримала корону, але була нагороджена нагородою за "Найкращу сукню".

Незважаючи на те, що конкурс "Міс Всесвіт Корея" став для Чхве дебютом, бабуся трьох онуків встигла заявити про себе у світі корейської моди. Вийшовши на пенсію через фінансові труднощі, жінка влаштувалася до лікарні доглядальницею та почала працювати моделлю у 72 роки, щоб розплатитися з боргами. Сун Хва брала щотижневі уроки у модельній академії, відпрацьовувала дефіле у лікарняних коридорах під час зміни. У 2017-му жінка підписала контракт із модельним агентством, а наступного року, у віці 74 років, дебютувала на Тижні моди в Сеулі. З того часу вона знімалася для корейських видань журналів Harper's Bazaar та Elle, а також з'являлася у рекламних кампаніях.

- Один із моїх пацієнтів порадив мені спробувати себе у модельному бізнесі. Я подумала, що це маячня... але водночас це пробудило мою давню мрію стати моделлю, носити гарний одяг та брати участь у фотосесіях. Тому я сказала: "Так, я мріяла про це раніше, треба спробувати", - уточнила Чхве. - Стати моделлю для мене було як відчинити двері на новий шлях, тому я подумки все спланувала. Я сказала собі: "Я буду успішною і багато працюватиму". Коли моя мрія збулася, я подякувала Богові і продовжувала наполегливо працювати. Це так весело і мені це подобається.

Цього року 58-річна Лоррейн Пітерс із Канади та 60-річна Алехандра Маріса Родрігес з Аргентини також вийшли у фінал національного конкурсу краси, але не виграли титул, що дозволяє представляти країну на сцені "Міс Всесвіт" у листопаді.

Фото: instagram.com/soonhwa01

Фото: instagram.com/soonhwa01

Фото: instagram.com/soonhwa01

Джерело матеріала
loader
loader