Джонні Депп відкрив художню виставку, присвячену своїй творчості
Джонні Депп відкрив художню виставку, присвячену своїй творчості

Джонні Депп відкрив художню виставку, присвячену своїй творчості

Актор представив суспільству свої роботи, створені на різних етапах життя. Найбільше глядачів заінтригувала "чорна скринька", яка перетворює художні твори Джонні Деппа з полотна на анімаційний фільм.

Американський актор, кінорежисер і музикант Джонні Депп 30 вересня в Нью-Йорку відкрив свою експериментальну художню виставку під назвою A Bunch of Stuff, повідомляє Daily Mail.

61-річний актор на відкриття прийшов у світло-коричневому пальті, широких блакитних джинсах, сірій футболці та камуфляжній сорочці. Свій гламурний образ зірка Голлівуду доповнив парою чорних черевиків, заляпаних фарбою; квітчастою хусткою, обмотаною навколо шиї; чорними сонцезахисними окулярами та світло-коричневим ковбойським капелюхом.

Джонні Депп на відкритті своєї виставки в Нью-Йорку
Фото: Getty Images

Захід Деппа відвідало багато знаменитостей, зокрема Емілі Греньє, Натана Холмса, Енн-Софі Вільмен, Гаєма Візі, Алекса Макдональдома, Джеймса Берфута і продюсера "Піратів Карибського моря" Джеррі Брукгаймера.

Виставка описується як "мультимедійна", яка "являє собою масштабні імерсивні зали, традиційні галерейні простори і тематичні торгові площі", де вперше демонструє роботи Джонні Деппа на різних етапах його творчості".

Виставка Джонні Деппа
Фото: Getty Images

"Перш за все, мистецтво Деппа відображає його шлях. Те, що починалося як нав'язлива потреба творити, досліджувати свої думки і почуття, перетворилося на багату і різноманітну творчість, пронизану широким спектром впливів з історії мистецтв", — йдеться в описі на офіційному сайті виставки.

Виставка Джонні Деппа
Фото: Getty Images

"Серцем" виставки є "Чорна скринька" — візуальний інструмент, який занурює глядачів у творчість Джонні Деппа. "Чорна скринька" була створена компанією TAIT у тісній співпраці з Деппом і, як стверджується, "ретельно спроектована для того, щоб перетворити художній твір Деппа з полотна на анімаційний фільм".

Також представлено так звану "білу скриньку" White Box, в якій показано "60 фізичних творів мистецтва, створених Джонні Деппом за три десятиліття".

Нагадаємо, 26 вересня Фокус писав про те, що Джонні Депп опинився в обіймах Пенелопи Крус.

Теги за темою
актор
Джерело матеріала
loader
loader