На європейський ринок виходить новий Subaru Forester: подробиці та комплектація
На європейський ринок виходить новий Subaru Forester: подробиці та комплектація

На європейський ринок виходить новий Subaru Forester: подробиці та комплектація

Кросовер Subaru Forester 2024 став просторішим та багатше оснащений. У Європі нова модель буде доступна в гібридній версії.

Новий Subaru Forester шостого покоління добрався до Європи. Продажі кросовера почнуться до кінця осені. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті японського автовиробника.

Кросовер Subaru Forester 2024 дещо підріс у розмірах, а його дизайн став виразнішим, хоча і залишається знайомим. Європейська версія моделі дещо відрізняється дизайном фар.

Європейська модель оснащена гібридною установкою
Фото: Subaru

Головна новинка в салоні – великий 11,6-дюймовий тачскрін портретного формату. Кросовер став дещо просторішим, а об’єм його багажника становить 508-1731 л.

Важливо Альтернатива кросоверу: в Києві помітили дуже нестандартний позашляховий Subaru (фото)

Базова комплектація Subaru Forester 2024 розширена – є 18-дюймові диски, безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, датчики дощу і світла, камери кругового огляду, 9 подушок безпеки, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування та утримання в смузі руху.

У салоні встановили великий тачскрін
Фото: Subaru

Якщо в Північній Америці новий Subaru Forester пропонують із 2,5-літровою бензиновою четвіркою, то для європейського ринку підготували гібрид. Він оснащений 2,0-літровим бензиновим двигуном на 136 к. с. та 16,7-сильним електромотором. Кросовер зберіг варіатор та фірмовий симетричний повний привід.

Між іншим, на європейський ринок виходить і відроджений Ford Capri, який став електрокросовером.

Також Фокус розповідав про найдешевший варіант Volkswagen Golf, який надійшов у продажу.

Теги за темою
авторинок
Джерело матеріала
loader
loader