Камалія зізналася, скільки пластичних операцій їй довелося зробити
Камалія зізналася, скільки пластичних операцій їй довелося зробити

Камалія зізналася, скільки пластичних операцій їй довелося зробити

Камалія не приховує, що мріяла про пластику грудей, однак за медичними показниками, вона не може її зробити.

Співачка Камалія зізналася, що у 47 років наважилася лише на одну пластичну операцію на обличчі і то причиною цьому було не добровільне бажання, а побутова травма. Подробицями артистка поділилася в інтерв’ю видання Фокус.

Так, співачка зізналася, що одного разу була вимушена піти на операцію — пластику носа, оскільки травмувалася дома. Сталося це багато років тому, коли її донькам було тільки два місяці.

Зокрема, Камалія хотіла швидко привести себе в форму після пологів, тому замовила в інтернеті костюм для схуднення, який мав металеві елементи. Так, одного разу співачка одягнула його на прогулянку з доньками, але згодом відчула, що погано себе почуває. Коли вона повернулася додому, зняла костюм її тіло було все покрите кропив’янкою, вона відчувала сильне серцебиття і її кидало в жар, було важко дихати. У результаті співачка втратила свідомість. Коли Камалія падала вдарилася носом об гострий кут дивана. Коли прийшла в себе поряд уже були медики і її госпіталізували в лікарню, де її зашивали рану над оком і робили операцію на носі.

Артистка зізналася, що не задоволена результатом, тому хотіла б знову повернути той ніс, який у неї був, адже їх все влаштовувало у своїй зовнішності.

"У мене ніколи не було думок робити пластичні операції. Можливо, з часом щось підкоригувати, але спеціально переробляти — ні. Хотіла зробити груди, але мені не можна, оскільки чотири роки тому я перенесла онкологічне захворювання молочних залоз. Загалом, я задоволена своєю зовнішністю. Уваги чоловіків мені вистачає, шанувальників багато. Компліменти говорять і чоловіки, і жінки. Уваги мені достатньо. Тож усе добре!", — сказала артистка.

Більше читайте в інтерв'ю Фокуса, деКамалія розповіла про причини розлучення з Захуром.

Джерело матеріала
loader
loader