РФ скинула авіабомбу на Дергачі, серед поранених – підліток
РФ скинула авіабомбу на Дергачі, серед поранених – підліток

РФ скинула авіабомбу на Дергачі, серед поранених – підліток

Дергачі Харківської області в ніч проти 2 жовтня зазнали російської атаки. Внаслідок удару авіабомбою зазнали поранень п'ятеро мирних містян. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

– Ворог ударив КАБом по м. Дергачі. Зафіксовано загоряння гаражів. Внаслідок ворожого удару в Дергачах отримали осколкові поранення та гостру реакцію на стрес п'ятьох людей, серед них – 14-річний хлопчик, – написав чиновник.

За його словами, ще один КАБ росіяни скинули близько 04:10 на Харків. В результаті отримали пошкодження гаражі у Київському районі міста. Там обійшлося без постраждалих.

Також один із ворожих КАБів о 4:10 вдарив по Малоданівській громаді. У с. Черкаська Лозова ліквідували спалах трави на площі 1 га. За даними глави ОВА, ніхто з людей не постраждав.

  • 8 вересня росіяни завдали удару по місту Дергачі Харківської області. В результаті отримали поранення щонайменше 10 людей. Також загинула 76-річна жінка.
  • 24 вересня під час масованого авіаудару у Харкові Росія потрапила по хлібопекарському підприємству — одна людина загинула, вісім постраждали.
  • 26 вересня російські війська знову атакували Харків. А внаслідок удару керованої авіаційною бомбою росіян по приватному сектору міста поранення отримали щонайменше п'ять мешканців.
Теги за темою
Харків
Джерело матеріала
loader
loader