Син Дмитра Коляденка таємно одружився
Син Дмитра Коляденка таємно одружився

Син Дмитра Коляденка таємно одружився

Пилип Коляденко донедавна приховував своє особисте життя. Попри те, що він зізнався про одруження, показувати свою обраницю він не планує.

31-річний музикант Пилип Коляденко, який є єдиним спадкоємцем зіркової пари Дмитра та Олени Коляденко, вперше публічно повідомив, що одружився. Подробицями особистого життя він поділився в інтерв’ю Маші Єфросиніної.

Раніше Пилип публічно не говорив про своє особисте життя, однак в інтерв’ю зізнався, що вже три роки офіційно перебуває у шлюбі.

За словами артиста, його друга половинка не публічна особа, однак її життя пов’язане з шоубізнесом. Відомо, що його обраниця, ім’я якої він не називає, працює перукарем. Серед її клієнтів є також і зіркові представники.

"Вона у мене перукарка. Але вона працює із зірками так само в творчості, у театрах. Вона працює всюди як митець, допомагає спілці, допомагає мені особисто", — сказав Пилип.

У розмові Пилип пояснив, що його приваблюють класні, яскраві, впевнені, чуттєві, ніжні люди.

"Це найвпевненіший мій вибір в людині, яку я хотів би, щоб вона була поруч. Багато факторів є. Багато чого прожили — ковід, війну, все інше. Це наш шлях. Ідемо таким шляхом. Вона обрала, довірилась мені, я довірився собі теж, їй довірився. Це було таке рішення, може швидке, може ні, може обдумане, може ні. Рішення двох сердець", – поділився музикант.

Пилип зізнався, що перш ніж офіційно узаконити відносини у нього була розмова з батьками, в якій отримав запитання, чому прийняв таке рішення і чи впевнений він у ньому. За словами артиста, вони поговорили, але він прийняв таке рішення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Дмитро Коляденко розповів подробиці інтимного життя з Іриною Білик.

Крім цього, Фокус писав, що Дмитро Коляденкозаявив про наміри піти на фронт.

Теги за темою
весілля
Джерело матеріала
loader
loader