Син Дмитра та Олени Коляденко одружився
Син Дмитра та Олени Коляденко одружився

Син Дмитра та Олени Коляденко одружився

Соліст Kadnay та засновник проєкту "Phil it" Пилип Коляденко вперше розповів подробиці особистого життя. В інтерв'ю Маші Єфросиніної спадкоємець хореографів Дмитра Коляденка та Олени Коляденко зізнався, що вже три роки як одружений. Його кохана – непублічна особистість, тому спільних знімків пари немає у його соцмережах. Дівчина є перукарем та часто співпрацює з українськими знаменитостями. За словами Філіпа, вони разом уже понад чотири роки.

- Вона в мене перукарка. Але вона працює із зірками так само у творчості, у театрах. Вона також скрізь працює як художник, допомагає мені особисто. Мені завжди було однаково на публічність. Я завжди любив поряд із собою класних, яскравих, впевнених, чуттєвих, ніжних людей. Це найвпевненіший мій вибір у людині, яку я бачу поруч. Ми багато прожили: два ковіди та війну. Вона довірилася мені, а я їй. Це було рішення двох сердець. Зі мною важко жити: я не зосереджений, я літаю. Але в побуті немає жодних проблем, – поділився музикант.

Пилип розповів, що радився з батьками з приводу одруження і ті лише уточнили, чи готовий він піти на такий крок.

- Ми радилися з батьками, говорили з татом та мамою. Ми мали розмову щодо моєї впевненості в цьому, наскільки це актуально. Тому що зараз багато пар, які просто живуть та насолоджуються життям. І чомусь мною було ухвалено таке рішення.

Пилипу Коляденко 31 рік. Музикант та автор пісень виступає у гурті KADNAY з 2012 року. Після початку повномасштабної війни в Україні створив авторський проєкт Phil It, який вважає терапевтичним. Музику в ньому він порівнює із класикою, яку треба уважно слухати.

Син Дмитра та Олени Коляденко одружився - Фото 1
Джерело матеріала
loader
loader