Перший тизер фільму «Роббі Вільямс: Better Man»
Перший тизер фільму «Роббі Вільямс: Better Man»

Перший тизер фільму «Роббі Вільямс: Better Man»


 Компанія Adastra Cinema представляє перший тизер до масштабного, незвичного та динамічного музичного байопіку «Роббі Вільямс: Better Man» про взлети та падіння британського хітмейкера та поп-зірки Роббі Вільямса, автора таких хітів як «Rock DJ», «Feel», «Supreme» та багатьох інших. Саундтреком тизера став трек Вільямса «Let Me Entertain You».

 Синопсис: Він – легенда, він – суперзірка, він – хітмейкер. Його талант, кар’єра та скандали не залишають байдужими. Він – Роббі Вільямс, і ще він – справжня зухвала мавпа.

 Фільм буде випущений в прокат в США студією Paramount вже цієї зими. «Роббі Вільямс: Better Man» планується до українського прокату на початку січня, точна дата стане відома найближчим часом. 

 Постановником байопіку виступив Майкл Ґрейсі, на чиєму рахунку режисура хіта бокс-офісу – успішного мюзиклу «Найвеличніший шоумен», та продюсування музичної біографії Елтона Джона «Рокетмен». Саме Ґрейсі запропонував ідею, щоб Роббі Вільямс був представлений у вигляді… зухвалого двуногого та дуже голосного шимпанзе, якому подарував рухи й голос у діалогах британський актор й танцівник Джонно Девіс. Всі пісні у оновленому та класичному аранжуванні виконав сам Роббі Вільямс. 

 «Коли ти стаєш настільки відомим, коли такого рівня слава падає на плечі – у натовпі і для натовпу ти більше не просто людина. Звідси ідея з тим, що навколо Роббі всі будуть «живі та реальні», а для Роббі ж ми виберемо тотемну тварину. Роббі спитав: «ну я, звичайно, буду левом?». Я тоді відповів відразу ж: «Ні, любий, звичайно ти – мавпа». Добре, що з чимось, а з самоіронією у Роббі повний порядок», – пояснив Майкл Грейсі свій вибір. 

 Картина розповість про головні етапи в житті світової поп-зірки: ранню славу в гурті Take That, початок соло-кар’єри, зловживання забороненими речовинами, складності особистого життя, найгучніші концерти та повне перезавантаження життя артиста, відомого не тільки яскравими піснями, а й багаточисленними скандалами на хвилі популярності. 

 «Роббі Вільямс: Better Man» став найдорожчим придбанням студії Paramount на незалежному ринку, і вперше фільм було продемонстровано на нещодавних фестивалях у Теллурайді та Торонто, де сам Роббі Вільямс виконав годинний сет для перших глядачів. Поточний рейтинг фільму на Rotten Tomatoes – 86%.

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader