Росіяни заявляють, що вночі їх атакували 113 дронів
Росіяни заявляють, що вночі їх атакували 113 дронів

Росіяни заявляють, що вночі їх атакували 113 дронів

Росіяни заявляють, що вночі їх атакували 113 безпілотників, традиційно, звинувативши у цьому Україну. Міноборони РФ стверджує, що сили ППО перехопили та знищили усі дрони. Найбільше - 73 у Бєлгородській області.

Також вибухи лунали у Воронезькій, Курській та Брянській областях. Зокрема, губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що вибухи лунали над містом Старий Оскіл. У регіоні постраждала жінка, яка отримала поранення. Також у трьох приватних домоволодіннях вибиті вікна, посічена крівля, зруйновані фасади та паркани, є пошкодження у автомобіля.

Тим часом режим "Килим" введений в аеропорту Казані. Попередньо, через загрозу атаки безпілотників. Затримано рейси на виліт та на приліт.

  • В ніч на 8 вересня БПЛА атакували Бєлгородську область. Дрон вдарив по майданчику для зберігання палива, там спалахнула пожежа.
  • Вночі 7 вересня дрони СБУ влучили по складу, звідки росіяни перекидали військову техніку для бойових дій в Україні. Після удару там було чотири осередки потужної пожежі.
Теги за темою
Росія
Джерело матеріала
loader