"Всякого набачився, але це щось нове": чоловіки зайшли у магазин разом зі своїми кіньми
"Всякого набачився, але це щось нове": чоловіки зайшли у магазин разом зі своїми кіньми

"Всякого набачився, але це щось нове": чоловіки зайшли у магазин разом зі своїми кіньми

Очевидець Гейб Годбір припускає, що "ковбоям" заборонили заходити у заклад, тож вони вирішили поквитатися у такий незвичний спосіб.

Двоє чоловіків, одягнених у ковбойський одяг, заїхали верхи на конях у магазин чипсів Finnegan's. Курйозний випадок трапився в Порткоулі (Південний Уельс, Австралія) й привернув увагу десятків людей, які проходили повз й стали випадковими свідками. Про це повідомляє видання BBC.

22-річний Гейб Годбір, один з клієнтів закладу, який побачив все на власні очі, зняв момент на камеру мобільного телефону й згодом виклав відео на своїй сторінці у TikTok.

"Це справжній шок. Коли перший кінь зайшов у магазин, то в мене ледь не вибухнула голова, не кажучи вже про появу другого, — згадує Гейб. — Дорогою з роботи додому захотів придбати чипсів, тож вирішив завітати до Finnegan's, де свого часу й сам працював, і переконатися, що всі вижили, бо знаю, який ажіотаж буває на вихідних. Потім увійшов кінь, і я подумав: "Що, чорт забирай, відбувається?".

Люди були здивовані, коли побачили коней біля прилавку
Фото: TikTok

Чоловік припускає, що "ковбоям" заборонили заходити у заклад, тож вони вирішили поквитатися у такий незвичний спосіб.

"Не думаю, що їх обслужили. Майже впевнений, що цим хлопцям сказали піти, бо не можна тримати коней у магазині. Подивіться на бідолах за прилавком зараз. Всередині перебувало чимало людей, коли це сталося. Всі були здивовані, але сміялися. Ви знаєте, я всякого набачився, стоячи за прилавком, але це щось нове", — додав Годбір.

За його словами, обом "ковбоям" довелось пригинати голову перед тим, як заїхати на конях у магазин, бо вони не поміщалися у двері. Чи притягнуть їх до відповідальності за цей вчинок, наразі не повідомляється.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 19-річний житель з містечка Вейхерово, що на півночі Польщі, викрав кобилу та спробував завести її до своєї квартири на третьому поверсі багатоповерхівки. За словами представників поліції, хлопець таким чином хотів приховати злочин.

Крім того, 25-річна кобила із запискою на шиї "Я не загубилася, просто гуляю" щодня на самоті обходить околиці стайні у Франкфурті. Цим же маршрутом її водив господар, доки був живий. Цікаво, що ці прогулянки жодного разу не стали причиною будь-яких інцидентів на дорогах.

Джерело матеріала
loader
loader