20-годинна комендантська година та зачинені банки: у Костянтинівці посилять обмеження, — МВА
20-годинна комендантська година та зачинені банки: у Костянтинівці посилять обмеження, — МВА

20-годинна комендантська година та зачинені банки: у Костянтинівці посилять обмеження, — МВА

За словами начальника міської військової адміністрації Сергія Горбунова, противник не припиняє атакувати місто на Донбасі, і лінія фронту розташована всього за 10 кілометрів від нього. У зв'язку з цим і було вжито нових заходів безпеки.

Російські окупанти продовжують тероризувати Донеччину і від дій противника потерпає, зокрема, й Костянтинівка. У місті запроваджують 20-годинну комендантську годину. Про це писав начальник МВА Сергій Горбунов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нові обмеження для населення почнуть діяти вже 7 жовтня. Посилена комендантська година триватиме з 15:00 до 11:00. До цього вона діяла з 17:00 до 09:00.

Начальник місцевої військової адміністрації Сергій Горбунов зазначив, що ЗС РФ щодня атакують місто, де залишаються 18 тисяч мешканців, а фронт розташовується всього за 10 кілометрів, тому й довелося посилити заходи безпеки.

"Костянтинівська громада належить до переліку територіальних громад, розташованих у районі проведення активних бойових дій. Щодня населені пункти нашої громади перебувають у зоні високого ризику обстрілів з боку російських окупантів. У громаді триває обов'язкова евакуація сімей із дітьми", — писав Сергій Горбунов.

Напередодні начальник міської військової адміністрації писав, що поки що в місті працюють банкомати ПриватБанку, "Ощадбанку". Також гроші можна отримати в місцевих відділеннях, які працюватимуть ще кілька днів.

"З 07.10.2024 відділення ПриватБанку припиняє свою роботу в м. Костянтинівці. Найближче відділення ПриватБанку в м. Дружківка. Працюють відділення Укрпошти", — писав Сергій Горбунов.

Нагадаємо, 4 жовтня повідомлялося, що РФ хоче захопити ще одне місто до Нового року, про що заявляв військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. За його словами, тенденція повзучого наступу росіян не зміниться доти, доки Україна не отримає всю ту зброю, про яку просить партнерів.

Теги за темою
Донбас Донецька область
Джерело матеріала
loader