Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні
Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні

Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні

У вихідні, 5-6 жовтня, на Україну очікує різноманітна погода. Циклон з півдня принесе дощі в деякі регіони, в той час як інші насолоджуватиметься сухою погодою.

Як пише "Хвиля", синоптик Наталія Діденко також попереджає про сильні магнітні бурі.

У західних, північних, центральних областях (крім Полтавської та Дніпропетровської), а також на Одещині очікуються періодичні дощі різної інтенсивності. У східній частині України, у більшості південних областей та в Криму утримається суха погода.

Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні - Фото 1
Карта погоди

Температура повітря буде найвищою у східних областях та на півдні, досягаючи +24...+28 градусів. Найнижчі температури очікуються на заході: +11...+17 градусів. У більшості областей України вдень буде +18...+24 градуси.

У Києві в суботу та неділю очікуються періодичні дощі. Температура повітря у суботу становитиме близько +18 градусів, а в неділю потеплішає до +22 градусів.

Важливо відзначити, що на суботу та неділю, 5-6 жовтня, прогнозуються сильні магнітні бурі. Враховуючи, що до бурей у вихідні додадуться хмарність, дощ та стрибки атмосферного тиску, рекомендується відпочити спокійно та подбати про літніх близьких, які мають серцево-судинні проблеми.

Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні - Фото 2

Нагадаємо, раніше синоптик попередив, коли Україну накриє справжня осінь.

Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader
loader