Через смерть комбата 123 бригади розпочали службове розслідування
Через смерть комбата 123 бригади розпочали службове розслідування

Через смерть комбата 123 бригади розпочали службове розслідування

Командування 123 бригади тероборони повідомило проведення службового розслідування з приводу смерті командира 186 окремого батальйону підполковника Ігоря Гриба. Про це повідомляє прес-служба 123 бригади ТРО.

- Маємо повідомити інформацію щодо смерті військовослужбовця нашої бригади, командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба. Це був відданий військовій справі та своїй країні військовослужбовець, командир, який дбав про особовий склад і не стояв осторонь проблем свого військового колективу. Світла пам'ять воїну-захиснику, співчуття рідним та близьким військовослужбовця. Обставини загибелі Ігоря Гриба зараз з'ясовуються, чи проводиться службове розслідування, - зазначили військові бригади.

"Суспільне" з посиланням на внутрішні документи повідомляє, що попередньою причиною смерті Гриба визначили самогубство на командно-наглядовому пункті. Джерела серед військових бригад підтверджують цю версію. Батальйон Гриба виконував бойові завдання на Вугледарському напрямі. У відповідь на запити журналістів, у Генштабі повідомили, що поки що не коментують цю справу. В ОСУВ Хортиця відповіли, що інформація про 186 батальйон 123 ТРО належить до державної таємниці.

  • Ігор Гриб був родом із Миколаєва. Він брав участь у боях на Савур-Могилі, в Іловайську, в обороні Мар'їнки та Красногорівки. 2021 року очолив 186 батальйон 123 бригади територіальної оборони. Навесні 2022 року йому було надано звання підполковника. Під час повномасштабного вторгнення його батальйон брав участь у боях на Херсонщині. На момент смерті йому було 34 роки.
  • 21 вересня на Донеччині внаслідок ракетного удару російських військ загинув колишній радник екс-головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного полковник Олександр Нікітюк.
Теги за темою
розслідування
Джерело матеріала
loader
loader