Олександр Свіщов: «Вітаю команди з результатом Суперкубка з водного поло і дякую за захоплюючу гру»
Олександр Свіщов: «Вітаю команди з результатом Суперкубка з водного поло і дякую за захоплюючу гру»

Олександр Свіщов: «Вітаю команди з результатом Суперкубка з водного поло і дякую за захоплюючу гру»

На матчі Суперкубка України з водного поло серед чоловіків відбулися яскраві протистояння між ватерпольними клубами «Динамо Львів» та «Маріуполь». Рахунок зустрічі: ВК "ДИНАМО" ЛЬВІВ – ВК "МАРІУПОЛЬ" 23:10 (3:2, 7:1, 6:1, 7:6).

Змагання ознаменувалося коментарями гравців і тренерів, але особливу увагу привернула оцінка від президента Федерації водного поло України (ФВПУ) Олександра Свіщова.

Олександр Свіщов, підбиваючи підсумки зустрічі, зазначив важливість гри для обох команд: «Добре, що ВК «Маріуполь» є, і він доволі добре грає. У «Динамо» вдалася посередня гра, але вітаю з результатом і дякую командам».

Президент ФВПУ висловив своє задоволення, що, попри помилки, гравці показали гідну боротьбу і подарували вболівальникам цікаве видовище.

Капітан ВК «Динамо Львів» Олександр Дядюра зазначив, що перемога не була легкою, адже команда з Маріуполя в першій половині гри демонструвала сильний опір. Він висловив подяку тренеру суперників за хороші інструкції, які допомогли гравцям протистояти на високому рівні. Дядюра також відзначив чудову атмосферу на трибунах, де активно підтримували як його команду, так і суперників. Гра виявилася захопливою, і капітан був радий, що після тривалої перерви «Динамо» змогло приїхати до Києва для проведення матчу.

Це вже сьомий Суперкубок України в активі ВК «Динамо Львів».

Суперкубки України ВК «Динамо Львів» за попередні роки:

  • 2016,
  • 2017,
  • 2020,
  • 2021,
  • 2022,
  • 2023,
  • 2024.

Головний тренер ВК «Динамо Львів» Олексій Шведов пояснив, що команда підійшла до матчу після періоду інтенсивних тренувань, через що гравці були трохи фізично виснажені. Однак, після першого періоду вони зуміли зібратися, почали показувати свою гру та активно контратакувати.

Олександр Свіщов акцентував на ролі подібних матчів у розвитку українського водного поло, підкресливши, що такі ігри сприяють підготовці команд до майбутніх важливих турнірів.

Нагадаємо, що цього року ватерпольний клуб «Динамо Львів» святкував своє 75-річчя, яке стало важливою подією в спортивному житті країни. Президент клубу Олександр Юрійович Свіщов під час урочистостей відзначив великий внесок клубу в історію українського водного поло та його вплив на розвиток цього виду спорту.

Теги за темою
футбол Спорт
Джерело матеріала
loader