Короткі стрижки після 45: трендова зачіска омолодить на декілька років
Короткі стрижки після 45: трендова зачіска омолодить на декілька років

Короткі стрижки після 45: трендова зачіска омолодить на декілька років

Не усі після 45 років знають, яка стрижка молодить жінку і неправильно підібраний варіант навпаки може додати віку.

З віком багато жінок замислюються про зміну іміджу, і короткі стрижки після 45 можуть бути чудовим рішенням для створення свіжого та стильного образу. Короткі зачіски здатні підкреслити риси обличчя, додати об'єму тонкому волоссю та зробити загальний вигляд молодшим і доглянутим. Як визначити, яка саме стрижка підійде вам, і на що слід звернути увагу розповіли в Revlon Professional.

Для початку варто з'ясувати, яка стрижка молодить жінку. вона має бути легкою і природною. Піксі, боб та їхні різні варіації — ідеальні варіанти, оскільки вони підкреслюють динамічність образу, додають об’єму й роблять волосся більш живим.

Стрижка боб середньої довжини з хвилями або піксі з довгим чубчиком допоможуть освіжити вигляд, приховати недоліки і створити ефект густого волосся, що важливо для жінок після 45 років.

Однак професіонали радять не спішити з тим, щоб обрізати багато волосся, бо потрібно розуміти, кому підходить короткі стрижки. Хоча вони личать багатьом жінкам, існує кілька факторів, які варто врахувати. Жінкам з тонким волоссям вони можуть надати об'єму, а густе волосся буде легше укладати.

Наприклад, піксі, скуйовджені хлопчачі стрижки або короткий боб — це відмінні варіанти, що дозволяють зберігати легкість і об'єм без зайвих зусиль.

То як визначити, чи підійде коротка стрижка? Для цього варто врахувати кілька факторів. Важлива форма обличчя: для овальних форм підходить майже будь-яка коротка зачіска, а от для круглого обличчя краще обирати варіанти з видовженими пасмами.

По-друге, зверніть увагу на свій стиль життя - якщо ви не бажаєте витрачати багато часу на догляд, обирайте просту стрижку, яка не потребує щоденного укладання, але завжди виглядає акуратно.

Найкращим варіантом, яка стрижка підійде для круглого обличчя є та, що допоможе візуально витягнути овал. Найчастіше - це асиметричні зачіски з об'ємом на верхівці або чубчиком збоку. Вінтажна піксі - чудовий приклад, коли довга чубчик на один бік створює динамічність та додає грайливості образу. Також добре підходить боб до підборіддя, який візуально подовжує обличчя.

Окрім пошуку відповідних формі обличчя зачісок у жінок часто виникає питання, яка модна стрижка в 2024 році, адже не хочеться бути не лише красивою, а й в тренді. У 2024 році ключовими є природність та текстура. Найбільш модними є стрижки, що підкреслюють природну структуру волосся, як-от піксі-боб або скуйовджений боб.

Що таке Revlon?

Revlon — американська багатонаціональна компанія, що займається виробництвом косметики, засобів догляду за шкірою, парфумів та засобів особистої гігієни. Штаб-квартира Revlon була заснована в Нью-Йорку 1 березня 1932 року, де й залишається. Компанія Revlon була заснована братами Чарльзом і Джозефом Ревсонами та хіміком Чарльзом Лахманом. Продукція Revlon продається в 150 країнах, а компанія має багато представництв по всьому світу, пише Вікіпедія.

На сайті працівники компанії діляться порадами щодо стилю, моди і краси.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader