Мер Куп'янська: Росіяни намагаються знищити місто, закидаючи його КАБами
Мер Куп'янська: Росіяни намагаються знищити місто, закидаючи його КАБами

Мер Куп'янська: Росіяни намагаються знищити місто, закидаючи його КАБами

Армія Росії намагається знищити Куп'янськ Харківської області, скидаючи на нього авіабомби. Про це розповів мер міста Андрій Бесєдін в ефірі "Ми-Україна".

- На жаль, значна кількість ударів припадає на Куп'янськ, і якщо ми говоримо про рівень руйнувань цими засобами, то вона дуже висока, - сказав Бесєдін.

Як зазначив куп'янський градоначальник, центром міста росіяни скидають керовані авіабомби вагою 1500 кілограмів. Внаслідок цього частина населеного пункту практично повністю знищена. За його словами, окупанти залишають за собою лише випалену землю.

- Лівобережжя вже фактично знищено. Уся критична інфраструктура, уся громадянська інфраструктура. Кожне там підприємство було знищено ворогом. І ми бачимо тактику, що росіяни не залишають нічого, окрім випаленої землі, - наголосив він.

  • 25 вересня командир 1-го штурмового батальйону Третьої окремої штурмової бригади Володимир Фокін заявив, що у Харківській області на фронті склалася дуже складна ситуація. Він стверджував, що логістичний маршрут траси Борова – Куп'янськ-Вузловий можна вважати втраченим.
  • 3 жовтня російські війська атакували Куп'янськ на Харківщині. Окупанти вдарили дроном-камікадзе по зупинці громадського транспорту, де знаходилися люди. Як мінімум дві особи отримали поранення.
  •  
Теги за темою
Харківська область
Джерело матеріала
loader
loader