Леся Нікітюк вперше показала обличчя нового коханого
Леся Нікітюк вперше показала обличчя нового коханого

Леся Нікітюк вперше показала обличчя нового коханого

Телеведуча Леся Нікітюк вперше розсекретила нового коханого. Напередодні зірка Нового каналу опублікувала у сторис Instagram кадри з бойфрендом, на яких "засвітила" його татуювання на спині. У соцмережах припустили, що обранцем зірки нібито є чоловік на ім'я Дмитро Бабчук, який служить у Збройних Силах України. Щоб уникнути чуток у блозі Нікітюк підтвердила, що таки зустрічається з Дмитром і показала їхній спільний знімок. Зірка також відмітила коханого на фото.

- Без зайвих слів, інтриг і розслідувань. Дмитро Михайлович + Леся Іванівна, – написала зірка, додавши у пості смайлик у вигляді червоного серця.

Про бойфренда телеведучої відомо небагато. У шапці його профілю Instagram зазначено, що він інфлюєнсер і на нього підписані блогер Ігор Лачен, військовий Давид Хімік, а також фотографи Костянтин та Влада Ліберови. Він сам називає себе "наступним мером Одеси".

Телезірка натякнула на нові стосунки, виклавши в соцмережах кадр із чоловіком у ліфті, а потім фото, де він у спідній білизні дивиться у холодильник. Нікітюк тоді написала, що чоловік "увірвався у її життя та холодильник" і додала смайлик у вигляді рожевого серця.

Леся Нікітюк рідко говорила про особисте життя в інтерв'ю. Коли телеведучу запитали у соцмережах, чи є у неї коханий, Леся зізналася, що вона за стосунки «без прив'язок». А на уточнююче питання, як медійність впливає на стосунки, Нікітюк зазначила, що це випробування не з легких, тому поруч із нею має бути впевнений у собі чоловік.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Джерело матеріала
loader