Онкохвора Кейт Міддлтон планує публічну появу: коли це станеться
Онкохвора Кейт Міддлтон планує публічну появу: коли це станеться

Онкохвора Кейт Міддлтон планує публічну появу: коли це станеться

За 2024 рік монарша персона лише кілька разів виходила у світ. Вона відвідала парад короля, фінал Вімблдону та провела кілька зустрічей у палаці.

Онкохвора Кейт Міддлтон планує публічну появу восени 2024 року. Про це пише Mirror.

Принцеса Уельська відступила від королівських обов'язків після того, як у неї діагностували рак, проте вона поступово повертається до публічного життя.

Дружина принца Вільяма нещодавно оголосила, що закінчила хіміотерапію після того, як у неї діагностували невідомий тип раку на початку 2024 року. Колишній королівський дворецький Пол Баррелл вважає, що Кетрін з’явиться на публіці в неділю памʼяті, 10 листопада.

Баррел припустив, що принцеса Уельська з’явиться в Лондоні.

"Я думаю, що ви побачите [Кейт] біля кенотафу в листопаді, як данину пам'яті тим, хто загинув у всіх конфліктах", — сказав ексдворецький.

Фото: The Prince and Princess of Wales/instagram

Баррел додав: "Протягом решти року не так багато випадків, окрім дипломатичного прийому в Букінгемському палаці, який є найбільшим вечором у році для королівської сім’ї, де використовуються всі кімнати Букінгемського палацу і кожен присутній дипломат у Лондоні".

Майбутня британська королева повільно повертається до роботи і підтвердила, що планує провести благодійний щорічний концерт колядок у Вестмінстерському абатстві.

Нагадаємо, Меган Маркл заздрила Кейт Міддлтон через більше житло.

Також Фокус писав про те, як Кейт Міддлтон "врятувала" принца Вільяма після його важкого дитинства.

Теги за темою
Кейт Міддлтон Королівська сім'я
Джерело матеріала
loader