"Це робиться елементарно": путініст Володимир Пресняков висловився про "розлучення" сина Нікіти
"Це робиться елементарно": путініст Володимир Пресняков висловився про "розлучення" сина Нікіти

"Це робиться елементарно": путініст Володимир Пресняков висловився про "розлучення" сина Нікіти

Володимир Пресняков прокоментував чутки про особисте життя сина Нікіти.

Російський співак Володимир Пресняков, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, заявив, що його син - Нікіта Пресняков не розлучається з дружиною Оленою Красновою.

В інтерв'ю для російських пропагандистів, путініст зазначив, що йому набридли новини про проблеми в шлюбі його сина, оскільки в них усе добре.

"Давайте зробимо експеримент. Завтра я напишу: "Випадково відрубав палець". І потім із цього вийде, що не палець був відрубаний, а руку відрубали. Це робиться елементарно, якісь сприски. Ми дуже сміялися з Нікітоном, ми щодня спілкуємося", - заявив любитель диктатора Путіна.

Також, за словами Володимира Преснякова, насправді у Нікіти й Олени все чудово, вони живуть на Мангеттені в Нью-Йорку.

"У них усе нормально. Альона приїжджала сюди, позаймалася якимись речами. Вона вже їхала до нього", - підсумував путініст.

Хто такий Володимир Пресняков?

Володимир Пресняков - радянський і російський естрадний співак, музикант-клавішник, композитор, аранжувальник, танцюрист брейк-дансу та актор.
У 2022 році Пресняков підтримав вторгнення Росії в Україну, заявив про передання гонорару з концерту в "Крокус Сіті Холі" учасникам вторгнення в Україну. 7 січня 2023 року внесений до санкційного списку України, оскільки Пресняков "висловив свою підтримку російським окупантам і жорстокій війні РФ проти України, виступив із концертами для "рятувальників-миротворців", які руйнують українські міста та вбивають мирне населення під гаслами "Віримо і чекаємо" і "МіZaМир"".

Володимир Пресняков - останні новини по темі

Зазначимо, раніше путініст Володимир Пресняков розповів, як ставиться до свого сина Микити, який у нього народився в шлюбі з Христиною Орбакайте. У коментарі для пропагандистських росЗМІ, Пресняков розповів, що продовжує спілкування з сином і хоче, щоб у нього все вийшло.

А також нещодавно Наталя Подольська привіталаз днем народження свекра і показала їхнє спільне фото з Нікітою Пресняковим.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader