Аль Пачіно розповів, що пережив клінічну смерть
Аль Пачіно розповів, що пережив клінічну смерть

Аль Пачіно розповів, що пережив клінічну смерть

Американський актор Аль Пачіно зізнався, що у 2020 році пережив клінічну смерть. 84-річний артист перебував у критичному стані через ускладнення від Covid-19. Про це він розповів у інтерв'ю New York Times.

За словами актора, він заразився коронавірусом ще до появи вакцини. На фоні хвороби у нього почалася лихоманка та зневоднення, а потім він знепритомнів у своєму будинку.

- Вони сказали, що в мене зник пульс. Було так – ти тут, тебе нема. Я подумав: "Вау, у тебе навіть немає спогадів". У вас немає нічого. Дивна каша, – розповів Пачино.

Зірка "Хрещеного батька" пам'ятає, що тоді прокинувся у вітальні, оточений лікарями та парамедиками, які надавали йому першу допомогу.

- На них було таке вбрання, яке виглядало так, ніби вони з космосу чи щось таке. Було чудово розплющити очі та побачити це. Всі були довкола мене, і вони сказали: "Він повернувся. Він тут", - заявив актор.

Аль Пачіно також додав, що у тяжкому стані «не бачив ні білого світла, ні чогось іншого». Пережитий досвід спонукав актора до деяких екзистенційних роздумів і тепер він впевнений, що після смерті «нічого немає».

Артист ніколи не був одружений. У нього є четверо дітей: 33-річна Джулі від викладача акторської майстерності Яни Таррант, 23-річні близнюки Олівія та Антон від актриси Беверлі д'Анджело, а також син Роман від 30-річної коханої Нур Альфали. Ще під час вагітності актор просив останню зробити аналіз ДНК, оскільки не вірив у свою здатність мати дітей у такому віці. Проте тест підтвердив його батьківство. У жовтні цього року пара розійшлася після двох років стосунків.

Теги за темою
Коронавірус
Джерело матеріала
loader
loader