Букінгемський палац забрехався, або справжня причина зникнення Кейт Міддлтон
Букінгемський палац забрехався, або справжня причина зникнення Кейт Міддлтон

Букінгемський палац забрехався, або справжня причина зникнення Кейт Міддлтон

Онкологія принцеси Уельської має набагато глибшу причину.

Нагадаю, що офіційна версія зникнення Кейт із публічного простору — це великі проблеми зі здоров'ям. І в цій казці є таки частка правди. Так, я зараз засмучу конспірологів, тому що 15 червня на урочистому параді нам і справді показали справжню Кейт Міддлтон, а не її двійника

І, згідно з астрологічним прогнозом, за останній рік у принцеси Уельської сфера здоров'я справді вкрай вразлива і потребує радикальних заходів для її поліпшення. На початок 2024 року, згідно з транзитами планет і проведеним астроаналізом, у неї були серйозні вказівки, зокрема й на оперативне втручання.

Як астролог я частково підтверджую версію офіційної преси. Крім того, цю версію також підтвердив таролог із моєї команди, коли треба було прояснити нюанси.

Але озвучування напівправди — та сама брехня. Адже жорстка турбулентність у житті Кейт наздогнала не тільки сферу її здоров'я, а й особисте життя і питання статусу. Багато показників говорять про те, що моральний стан принцеси підкосила не стільки хвороба, скільки зради її чоловіка, принца Вільяма, що, згідно з астроаналізом, мають місце бути на 100%. І слід зазначити, що їхній шлюб наразі перебуває під загрозою. А наявність хвороби — не основна причина, через яку Кейт відмовлялася вести соціально активне життя, як належить принцесі.

Лише завдяки відповідальності та внутрішній зрілості Кейт, брудну білизну Вільяма поки що не обговорює весь світ. У цій ситуації вона правильно себе повела, бо затемнення проєктуються цього року на сектор гороскопа, що відповідає за репутацію. Однак у будь-якого терпіння і багаторічних образ є побічний ефект, і в цьому випадку часто він проявляється у вигляді онкології.

Теги за темою
Кейт Міддлтон
Джерело матеріала
loader