Підлітка виключили зі школи через стрижку, але батьки обурені: всьому виною хвороба
Підлітка виключили зі школи через стрижку, але батьки обурені: всьому виною хвороба

Підлітка виключили зі школи через стрижку, але батьки обурені: всьому виною хвороба

Батьки розкритикували школу в Кенті (Великобританія) за те, що їх сина-підлітка виключили із занять через його "екстремальну" стрижку.

15-річного Ліама виключили з уроків у Strood Academy через його стильну стрижку, а школа як причина послалася на "політику" щодо волосся, повідомляє DailyStar.

Strood Academy, зображення: Google Maps)

Директор школи Джон Річардсон пояснив, що політика установи щодо стрижок спрямована на те, щоб забезпечити "рівність та зосередженість" учнів у школі в Кенті.

Але розлючені батьки Ліама розкритикували правило як "смішне", "непотрібне" та "жахливе". Стурбовані дорослі стверджують, що їхньому синові потрібна стрижка, щоб охолодити голову через екзему.

Вітчим Ліама, Баррі Сендман, пояснив, що зачіска забезпечує прохолоду Ліамової шиї, щоб уникнути загострення його важкої екземи. 47-річний Баррі прокоментував: "Щось треба міняти, оскільки Ліам не повинен упускати час викладання в останній рік GCSE через стрижку, яка виглядає стильно".

Стрижка Ліама, фото: Баррі Сендман/SWNS

"У нього не ірокез, не дуже довгі коси і не пофарбоване у синій колір волосся... Якби у нього були дреди яскраво-рожевого кольору, це, напевно, було б нормально. Це розумна стрижка".

Баррі обурювався, що стрижка його пасинка не є незвичайною: "Практично у кожного підлітка в Медуєї схожа стрижка. У професіоналів схожі стрижки, і це не завадить їм отримати роботу. Плюс до всього, у нього така стрижка, тому що він роками страждає на екзему, а знебарвлення шкіри зберігає його голову прохолодною восени і влітку, тому що через спеку від носіння піджака, сорочки та пальта він потіє і дратує шкіру”.

Схвильований батько пояснив, що намагався оскаржити політику та дзвонив до приймальні школи 18 разів, але не отримав жодної відповіді. Тепер він планує подати офіційну письмову скаргу.

Раніше ми повідомляли, що чоловік насолоджувався інтимом із коханкою, коли дружина вистрілила їй у голову: "джуджун" залишився у роті.

Джерело матеріала
loader
loader