Зірка «Гри престолів» каже, що World of Warcraft врятувала його від наркотиків
Зірка «Гри престолів» каже, що World of Warcraft врятувала його від наркотиків

Зірка «Гри престолів» каже, що World of Warcraft врятувала його від наркотиків

Актор Крістіан Нерн, відомий глядачу за роллю Ходора у«Грі престолів», випустив книжку з мемуарами, які розкривають деталі знімань серіалу та деякі події з особистого життя.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Зірка «Гри престолів» каже, що World of Warcraft врятувала його від наркотиків - Фото 1

Водночас одна деталь, мабуть, найбільша зацікавить геймерів — оскільки Нерн у книзі каже, що World Warcraft допоміг йому позбутися «майже смертельної» наркотичної залежності.

«Я нюхав стільки коксу, що коли підіймав голову з подушки, зазвичай опівдні, здавалося, що вона все ще залишалась у бавовні».

Нерн, також відомий як діджей, каже, що вживав амфетамін, кокаїн, екстазі та кодеїн, які допомагали йому витримати сети тривалістю в цілу ніч. Паралельно він пив багато алкоголю та енергетиків — однієї ночі «доза» сягнула 30 банок Red Bull поряд з безліччю склянок горілчаних коктейлів.

Згодом Нерн поїхав до бунгало біля підніжжя гір Морн в Ірландії, де день і ніч грав у World Warcraft, паралельно «детоксикуючись» від наркотиків і отримуючи «дозу дофаміну» від процесу. В книзі актор зазначає, що у WoW зазвичай обирає нелюдських персонажів:

«Хто, чорт візьми, хоче під’єднатися і виглядати як бухгалтер?».

В інтерв’ю Polygon Нерн детальніше розповів про свої ігрові вподобання:

«Я колекціонер і комплектувальник. У Warcraft  ви можете змінити свій одяг, щоб виглядати як завгодно — це те, що я справді люблю. З PvP я занадто напружений, жахливий і ледь не посварився з другом, ми б просто вбили одне одного. Але ця гра дуже захопила мене. Це те, до чого я прагну — отримати в грі все, що хочу. Думаю, я роблю це і в реальному житті»

Загалом Нерн відзначає чудово прописаний світ й персонажів, попри велику заплутаність деяких доповнень:

«Як людина, яка працювала зі сценаріями, я знаю, як важко повторювати, як важко об’єднувати історії, коли ти постійно розширюєшся. Але деякі з цих персонажів написані так само добре, як персонажі Толкіна»..

Серед улюблених персонажів актор відзначає Тіріона Фордрінга і Сильвану Вітрогін (попри її «руйнацію» в останніх розширеннях):

«Були прийняті деякі дивні рішення щодо неї, але я все ще люблю її».

Нерн додав, що має маленький ігровий ноутбук і ігрову клавіатуру Nostromo, які завжди бере з собою на гастролі

«Так, я люблю свою роботу, не зрозумійте мене неправильно, але мені стає самотньо. І Warcraft допомагає в цьому, розумієте? Тому що не тільки я граю в гру, але й мої друзі, я можу з ними поговорити. Ви йдете на Discord, і раптом ви вдома».

Актор додає, що був геймером усе життя і грає з часів комп’ютерів Atari.

«У мене був Atari, потім ми перейшли до Atari ST і Amiga, а потім до консолей. Я пройшов через усі. Якби я зберіг усі свої консолі, мій будинок виглядав би як музей ігор».

Тоді, як з інших ігор Нерн виділяє Jet Set Radio Future, першу Gran Turismo, Street Fighter 2 і Pac-Man, на який «підсіла» його мама.

«Моя мама була настільки залежна від цієї гри, що мені довелося віддати свій комп’ютер, я не міг вивести її зі своєї спальні. Я казав: «Припини грати. Я хочу грати. Мої друзі тут!».

Джерело: Polygon 

Теги за темою
Ігри
Джерело матеріала
loader
loader