Шкрябав кігтями стіни: пара почула моторошний звук під час перегляду фільму жахів
Шкрябав кігтями стіни: пара почула моторошний звук під час перегляду фільму жахів

Шкрябав кігтями стіни: пара почула моторошний звук під час перегляду фільму жахів

Марк Чоу і Марк Ланза встановили камеру біля будинку і пізніше дізналися, що звук видавав великий ведмідь, який намагався вибратися з їхнього підвалу.

Марк Чоу і Марк Ланза зі штату Каліфорнія (США) заявили, що дивилися фільм жахів, коли почули звук під підлогою. У їхньому власному підвалі опинився ведмідь. Про це пише UPI.

Пара домовласників розповіла, що дивилася фільм жахів у своїй оселі в Монровії, коли раптовий звук під підлогою змусив їх насторожитися.

"Ми подумали: "Так, там щось є". Ми навшпиньки підійшли до нього, а потім я почув ще якесь дряпання, і ми побігли назад у будинок", — розповів Чоу.

Ведмідь хотів вибратися з підвалу
Фото: UPI

Чоловіки встановили камеру біля будинку і пізніше дізналися, що звук видавав великий ведмідь, який шкрябав кігтями стіни в підвалі, щоб вибратися назовні через маленький отвір.

"Він був таким великим, що ледве міг пролізти через двері в підвал. Він пробивав собі шлях лапами", — додав Чоу.

Раніше Фокус повідомляв, щочерепаха більше не може їсти після того, як злодії вкрали його супутницю. Пет Грегорі розповіла про пограбування її будинку. Під час проникнення злодії вкрали одну з її черепах. Вона просить повернути вихованця, адже її давній супутник, як і вона сама, важко переживає втрату.

Також стало відомо, що в Європі борються з навалою агресивних "супермурах". Комахи пошкоджують інфраструктуру і вторгаються в будинки людей, змушуючи їх навіть переїжджати. Вони також спричинили кілька відключень електрики, перегризаючи кабелі.

Джерело матеріала
loader
loader