Тато продав свою дитину на Facebook за 37000 гривень
Тато продав свою дитину на Facebook за 37000 гривень

Тато продав свою дитину на Facebook за 37000 гривень

Ці гроші він програв в азартні ігри.

Чоловік продав свою дитину в Інтернеті за 14 мільйонів рупій (37000 гривень), а потім використав отримані гроші для фінансування своєї ігрової залежності.

Про це пише Metro.

36-річний батько був заарештований після того, як мама немовляти приїхала додому в Індонезію і виявила, що дитина зникла.

Заін Дві Нугрохо, начальник поліції міста Тангеранг, на схід від Джакарти, сказав: "Вона вимагала розповісти про місцеперебування їхньої дитини, поки він врешті-решт не зізнався, що продав новонароджену дитину. Тато побачив у Facebook, що покупці шукають немовля, тож він надіслав їм повідомлення і домовився про купівлю".

За словами Нугрохо, чоловік сказав поліцейським, що у нього проблеми з грошима, але замість цього програв гроші в азартні ігри.

Немовля знайшли в орендованому будинку в Тангерангу, де також були заарештовані двоє дорослих за підозрою в причетності до мережі торгівлі людьми.

За індонезійським законодавством їм загрожує до 15 років ув'язнення та штраф у розмірі 600 мільйонів рупій (1,5 млн гривень), якщо їх визнають винними.

Про це повідомила голова індонезійської Комісії з питань захисту дітей Ай Мар'яті: "Немає жодного виправдання такому поводженню з дітьми, і порушення їхніх прав має бути суворо покаране".

Джерело матеріала
loader